![]() |
Dwa programy do nagrywania .
Mam następne pytanie które mnie nurtuje-mianowicie kiedys gdzies przeczytałem ze nie powinno sie miec w kompie 2 programów do nagrywania jednocześnie bo mogą wchodzic w konflikt między sobą-czy to prawda ,moze ktoś ma jakies doświadczenia wtym temacie?
Mam NERO ,A MYŚLAŁEM O ZAINSTALOWANIU DODATKOWO klona,ale trochę sie biję. Z góry dzięki za radę. |
Re: Dwa programy do nagrywania .
Cytat:
Niektorzy maja po kilka zainstalowane i sie nic nie dzieje. W razie problemu zdiagnozujesz kto ci go robi i usuniesz szkodnika. Sam mam pare i nie zauwazylem problemu. Wiec smialo instaluj. |
Witam !
Spokojnie instaluj - swojego czasu miałem równolegle CloneCD Nero i Alcohol 120% równoczesnie i nic sie nie działo ! a jak bedziesz widzial ze sie cos dzieje to najwyzej zrezygnujesz z któregos;) |
Ja mam Nero, CloneCD, Feurio i Alcohol 120% - zero problemów.
|
A ja mam Nero ,Alcohol ,Clone Cd ,BlindSuite ...żadnych problemów...:))
|
Kazdy z nas, mam wrazenie, ma przynajmniej dwa programy do nagrywania: Nero i Clona.
Napalency maja wiecej. Ja mialem jednoczesnie: Clona, Alcohol, Nero, CDRWina, EasyCDCreatora i nic sie nie dzialo. |
ja tez mam kilka
i wszystko jest ok.
|
a ja mam tylko nero i clona i jest git :P hehe
|
Cytat:
dokladnie mam tak samo i ne ma zadnych problemow |
Ja mam CDRWINA, NERO tyle :)
|
ja mam zaladowane easy cd 6 nero incd clone alcohol i win iso probowalem dać winoncd do tego ale szkodzil drań więc mam 6 i nic nie wiesza się:)
|
Ja mam dość sporo i wszystko działa bez problemu oto mój zestaw:
WinOnCd 6, Nero, CloneCD, Alcohol 120%, NTI CD-Maker, BlindWrite, RecordNowMax, Feurio. Pozdrawiam |
Dzięki za pomoc---wsadzam KLONA.:jupi:
|
dołanczam sie do litani....
Nero, CloneCD, Alcohol 120%,cdrwin 3.9,cdrwin 5.0,drop to cd-zero problemów ps: Z tego co słyszałem tylko easy cd ceator(w starych wersjach ) miał konflikt z nerką, ale w nowych chyba go już nie ma........ ale kto by używał tego badziewia (easy cd ceator)??? ??? |
Re: Dwa programy do nagrywania .
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:40. |