![]() |
master chyba nie wiesz z kim gadasz - mam DOSKONALE pojecie ile zajmuja pliki mpc i ogg (te smieci mp3 tez)
i jesli uwazasz ze edyski sa dla amatorow - twoje prawo, chyba nigdy nie wiedziales jak z tego kozystac |
Cytat:
Nie uzywam mula od paru dobrych miesiecy... FTP jest jak najbardziej dla mnie... stety... Edyski sa dla amatorow... |
Laser mam problem :( wyslalem Ci wlasnie ta pierwsza czesc pliku ktorego chciales i po wyslaniu po chwili przyszedl mi komunikat
ze nie doszla do Ciebie ta wiadomosc nie wiem czemu ??? moze masz zapelniona skrzynke nie wiem nawet zmienilem rozszerzenie z exe na dat zeby jak by cos nie bylo zadnych problemow no nie wiem sprubuje jeszcze raz mam nadzieje ze sie uda no a jak nie to sprubuje jeszcze pozniej :) |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
|
Cytat:
Ok thx juz słucham;) Zelea - potrzebuje czesc Prosaca / pierwszy plik zdaje sie exe bo mam dwie czesci ;) |
Cytat:
na edysk - mozna wepchnac 20MB - jakbysmy załozyli ze dwa konta to 40mb powinno styknac www.edysk.pl |
Cytat:
|
master - ty na modemie jedzisz? to tydzen minie zanim cos rozsadnego zassasz - radze ci pozostac przy mulku - ftp'y to nie dla ciebie... niestety
i jeszcze jedno - po co ftp? ladujecie to na edyski - zakladacie kilka - i po zawodach - i nie ma problemu z tym ze ktos musi o to dbac :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
ja mogę otworzyć ftp
wiecej na pw |
Witam !
Z tym FTP to dobry pomysł bo mam sporo innych kawałeczków z tego gatunku - a jak mówicie ze macie tez duzo fajnych rzeczy to mozna by sie powymieniac - nie ma problemu. Jeden problem - FTP ... / mam wew ip:( / - Ormi zdzialasz cos ?? ----------------------------------- Zelea - czym Ty to spakowales - doszły do mnie trzy maile dwa z plikami C02 a trzeci pusty;) - prosze o instrukcje Murt - mozesz mi to podeslac - skrzynka jest pusta;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |