Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   --== DJ Tomcraft ==-- / poszukuje utworów / (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dj-tomcraft-poszukuje-utworow-18735/)

-Sid-The-Rat=> 20.03.2003 08:40

master chyba nie wiesz z kim gadasz - mam DOSKONALE pojecie ile zajmuja pliki mpc i ogg (te smieci mp3 tez)
i jesli uwazasz ze edyski sa dla amatorow - twoje prawo, chyba nigdy nie wiedziales jak z tego kozystac

/||\aster 20.03.2003 01:23

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
master - ty na modemie jedzisz? to tydzen minie zanim cos rozsadnego zassasz - radze ci pozostac przy mulku - ftp'y to nie dla ciebie... niestety

i jeszcze jedno - po co ftp? ladujecie to na edyski - zakladacie kilka - i po zawodach - i nie ma problemu z tym ze ktos musi o to dbac :)

Chyba nie wiesz ile zajmuja pliki mp3 i ogg...
Nie uzywam mula od paru dobrych miesiecy...
FTP jest jak najbardziej dla mnie...
stety...
Edyski sa dla amatorow...

Zelea 20.03.2003 00:56

Laser mam problem :( wyslalem Ci wlasnie ta pierwsza czesc pliku ktorego chciales i po wyslaniu po chwili przyszedl mi komunikat
ze nie doszla do Ciebie ta wiadomosc nie wiem czemu ??? moze masz zapelniona skrzynke nie wiem
nawet zmienilem rozszerzenie z exe na dat zeby jak by cos nie bylo zadnych problemow
no nie wiem sprubuje jeszcze raz mam nadzieje ze sie uda no a jak nie to sprubuje jeszcze pozniej :)

Ormianin 20.03.2003 00:50

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

na edysk - mozna wepchnac 20MB - jakbysmy załozyli ze dwa konta to 40mb powinno styknac

www.edysk.pl

To nie jest takie glupie, ja juz zalozylem probnie jedno konto

pozdrawiam:)

Zelea 20.03.2003 00:49

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ok thx juz słucham;)

Zelea - potrzebuje czesc Prosaca / pierwszy plik zdaje sie exe bo mam dwie czesci ;)

cos sie musialo zle wyslas nie wiem tzn mi pisalo ze wyslalo wszystko elegancko ale moze ci zapchalo skrzynke i dlatego cos nie halo nie wiem ale juz wysylam ;)

Laser 19.03.2003 17:08

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Poszlo na krzyneczke. Mam nadzieje ze dojdzie bez zonkow ;)
Witam !

Ok thx juz słucham;)

Zelea - potrzebuje czesc Prosaca / pierwszy plik zdaje sie exe bo mam dwie czesci ;)

Laser 19.03.2003 17:00

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
co masz na mysli piszac o edyskach ?
Witam !

na edysk - mozna wepchnac 20MB - jakbysmy załozyli ze dwa konta to 40mb powinno styknac

www.edysk.pl

Ormianin 19.03.2003 16:23

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
master - ty na modemie jedzisz? to tydzen minie zanim cos rozsadnego zassasz - radze ci pozostac przy mulku - ftp'y to nie dla ciebie... niestety

i jeszcze jedno - po co ftp? ladujecie to na edyski - zakladacie kilka - i po zawodach - i nie ma problemu z tym ze ktos musi o to dbac :)

co masz na mysli piszac o edyskach ?

-Sid-The-Rat=> 19.03.2003 16:04

murt 19.03.2003 15:59

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Murt - mozesz mi to podeslac - skrzynka jest pusta;)
Poszlo na krzyneczke. Mam nadzieje ze dojdzie bez zonkow ;)

/||\aster 19.03.2003 15:53

Cytat:

wolfdog napisa***322;(a)
ja mogę otworzyć ftp
wiecej na pw

Ja sie na to pisze mam duzo nowosci :), mam tez pliki OGG

Ormianin 19.03.2003 12:43

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Z tym FTP to dobry pomysł bo mam sporo innych kawałeczków z tego gatunku - a jak mówicie ze macie tez duzo fajnych rzeczy to mozna by sie powymieniac - nie ma problemu.

Jeden problem - FTP ... / mam wew ip:( / - Ormi zdzialasz cos ??

Jasne ze mozesz FTPa na wewn. IP... pogadamy o tym przy najblizszej okazji na priv lub na czacie

pozdrawiam:)

wolfdog 19.03.2003 12:36

ja mogę otworzyć ftp
wiecej na pw

Laser 19.03.2003 09:41

Witam !

Z tym FTP to dobry pomysł bo mam sporo innych kawałeczków z tego gatunku - a jak mówicie ze macie tez duzo fajnych rzeczy to mozna by sie powymieniac - nie ma problemu.

Jeden problem - FTP ... / mam wew ip:( / - Ormi zdzialasz cos ??

-----------------------------------

Zelea - czym Ty to spakowales - doszły do mnie trzy maile dwa z plikami C02 a trzeci pusty;) - prosze o instrukcje

Murt - mozesz mi to podeslac - skrzynka jest pusta;)

Ormianin 19.03.2003 09:09

Cytat:

\||/aster napisa***322;(a)
Mam od Dj Tomcrafta duuuuuzzo utworow, jak bedziesz w desperacji to napisz co potrzebujesz a wysle (mam modem)

OFF TOPIC

MEMBERS OF MAYDAY - TROOPA OF TOMMOROW polecam

moze pootwieramy sobie FTP, tez chetnie sie powymieniam :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31.