![]() |
Cytat:
A ja polecam windows 2000 - z tym systemem mozna robic cuda. ;) |
W ostatnik numerze "Komputer Świat" jest dosc dobrze opisany problem z dialerami. Polecam. Ale reszta gazetkinie jest bardzo ciekawa.
A dialerom to tylko tak: :cisza: |
Cytat:
Można go ściągnąć z: (link poniżej) http://download.com.com/redir?pid=10...-10186632.html Jeśli ten link nie pomoże to daje drugi: http://download.com.com/3000-2144-10...ml?tag=lst-0-1 Trzeba tylko kliknać "Downloand Now!" |
A ja polecam program Ad-Aware ver.6.0 ...;)
usuwa wszelkie pliki i wpisy w rejestrze ...dialery ,pliki szpiegujące ,trojany ...itp. shit .....................................;) |
Masz w2k albo xp to wejdź n a uruchom wpisz taksmgr i w liście procesow poszukaj nazwy dialera i zakończ proces powem wywal wszystko uwaga!!!!! wywal też z recent!!!!
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
|
oj oj oj - jakos dretwo to wyszło - powiem tak dialera miałem ale przez swoja głupote i fakt człowiek lata po ludziach
jedyny sposób jaki znam to msconfig oraz regedit chyba nie ma nic innego (bo czasem w autostarcie nie ma bydlaka a sie uruchamia) |
Cytat:
|
Cytat:
mimo tego tez wogule nie serfuje po stronach xxx :P to tez jest denerwujace ze sie szuka czegos a tu sie otiweraja takie strony ;p |
jaj mam najlepszy - niem daje ok na stronach erotycznych ;)
|
ja mam taki sam sposob jak i Wy tu ale chetnie tez poznam jakis inny :)
|
Kilknij na Menu Sytart -> Uruchom -> msconfig
Następnie wybierz zakładkę Autostart i tam powinieneś znaleźć dialery oraz ich miejsce pobytu. Odznacz je a potem usuń z dysku. |
Jak pozbyć się "dialera" !!!
Sam za swoich czasów miałem ten problem i myślę że sporo osób go też miało a mianowicie jak pozbyś się dialera czyli płatnego programu który najczęściej jest na różnych stronach erotycznych taki program ściąga się najczęściaj sam gdy strona sią ładuje.
Jakoś usunołem go ale i tak nie znam dokładnego sprawdzonego sposobu.(Może jest nim mój: ka(s=c)sowanie z folderu windowsa pliku sysmd.exe potem z rejestru sysr restart usuwanie pliku z c:windows\Pulpit ) Z tym pulpitem to mi jakoś miesza czasem musze go przenosić napiszczie jaki jest najlepszy sposób:idea: ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:50. |