![]() |
Overburning dla p³yt 800mb! Problem!
Witam! Mam problem z nagraniem p³yty 800mb! Kupi³em sobie 10 takich p³yt z zamiarem nagrania a tu kupa:o . Pamiêtam ¿e jak jeszcze zze 2 lata temu wypala³em pod win98 nawet 99minutowe p³yty czyli 870mb czy jakos tak i nie bylo problemu! Nie wiem czy to wina nero 5599 czy Win Xp ale kolego ma 98 i tez ma to samo. Ustawiamy w zaawansowanych ustawieniach overburning i dajemy tam 90min. i ca³y czas sie wyswietla ze za ma³o miejsca na kompilacje bla bla i wypluwa p³yty Wsciec sie mozna :buu:
O co chodzi ? pomó¿cie :P Moze na starym nero da sie tak zrobic? Dodam jeszce ze chdozi o nagranie plikow ok. 740-760mb! Dziêki z góry:jupi: |
W nowych tak samo dziala, cos zle robisz. Jedna sesja, tryb DAO zamknij plyte no i wczesniej zamknij kreatora.
|
sciongnij se to niemieckie cdrwin 5
sciongnij se to niemieckie cdrwin 5, i tam nagrasz na 800 mb duzo wiecej, ja nagralem i wszystko chodzi 857 MB
tak wogule to za***isty program cdrwin 5 |
Musisz co¶ ¼le robiæ.
Na pewno nie ¿ale¿y to od systemu, a wersja Nero, któr± masz robi to bez problemu. Zosta³a jeszcze jedna mo¿liwo¶æ - p³yty - mo¿e to s± podróbki np. 700 MB na których jest napisane 800 MB. Sprawd¼ w overburning test jak± pokazuje Ci d³ugo¶æ p³yty, to rozwieje wszelkie w±tpliwo¶ci Pozdrawiam |
Re: sciongnij se to niemieckie cdrwin 5
Cytat:
|
Re: Re: sciongnij se to niemieckie cdrwin 5
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |