![]() |
Podsłuchują nas !!!!!
Włosy stają dęba
http://info.onet.pl/675029,11,item.html |
Można się było tego spodziewać.
Dobrze, że przy najmniej informują o tym oficjalnie. A po ostatnich wydarzeniach związanych z Rywinem widać, że billingi też jest dość łatwo kupić. |
Zapewne kolejny chory (po deklaracjach majatkowych i podatku abolicyjnym) pomysl naszego kochanego rzadu - widac nawyki wyniesione z SB i PZPR pozostaly :blee: :blee: :D
co z tego ze mnie nagraja skoro mnie za chiny niezlapia ^_^ no chyba ze zrobia jakas super jednostke do lapania podsluchiwanych obywateli (Gestapo albo cos podobnego):D poza tym moga mnie cmoknac i to po dwakroc, po studiach spadam z tego pieprzonego kraju i wtedy beda mogli nawet kazdemu obywatelowi wszczepic lokalizator w dupe :cool: |
Nihil novi sub Sole:)
Na zachodzie takie praktyki sa na porzadku dziennym (i nocnym) a inwigilacja obywateli przekroczyla juz granice rozsadku. W porownaniu z tym, inwigilacja i donosy w hitlerowskich niemczech i u realnych komunistow, to kaszka z mleczkiem. Jak ktos jest bardziej zainteresowany, naduzywaniem wladzy i kontrola ludzi - odsylam do bardzo dobrego pisma (2-miesiecznika) pt. "NEXUS". Obraz USA i krajow "demokratycznych" to ......brak mi slow:) Poczytajcie. Ps; dla wjasnienia, po lekturze tego pisma, spiskowa teoria dziejow, nie jest juz taka glupia i beznadziejna, jak sie wydaje. |
:-o (( :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :zly: (( :-o
|
Mialem zamiar cos tu napisac ale wlasnie mi zasygnalizowalo ze zalozyli mi swieza pluskwe...qrde wszystko wskazuje ze jest w przycisku resetu...chm wczoraj jeszcze jej nie bylo...jak to czlowiek ciagle musi byc czujny :o ;p ||
|
Panowi spoko :)
jaki kraj tacy terroryści jaki kraj taka inwigilacja jaki kraj taka sqteczność tych zabiegów :) czyli jako ze to Polska to nie ma się zbytnio czego obawiać :) tylko kasy z naszych podatków szkoda na takie bzdury a ta kpoza tematem to w miim miasteczku skarbówka znajduje się nomen omen na ulicy żydowskiej / i jak tu walczyć ze stereotypami i antysemityzmem :) / pozdro ps ta włądza jest POJ****A i to bez dwu zdań a demokracji to juz dawno w rzadnym kraju nie ma / bluzej już do plutokracji łamanej dyktaturą / |
Cytat:
a potem sie dziwic ze Radio M. nieplaci podatkow "zydokomunistycznym wladza" ;p ^_^ |
Cytat:
|
FUUUJJJJ!!!!!!!!!!!!((
|
:)
Oni nas ? :blee: "Rozmowy" kontrolowane??
To może My ich?:chytry: :chytry: :chytry: PS. Pst! Wróg czuwa!:niepow: |
Re: :)
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Urządzenia podsłuchowe sa montowane wszedzie. Ma to nie tyle polegac na podsluchiwaniu dowolnych rozmow ile na mozliwosci wychwycenia, lokalizacji osob stwarzajacych zagrozenie publiczne np. alarmy o podlozeniu bomb etc.
|
Re: Re: :)
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
wiejskie 8) głupki o ustaw za duzo się 1984 naczytali trzeba by wreszcie oglosić publicznie że nieodżałowana polska demokracja po długim i trudnym dzieciństwie w sposób cichy odeszła z tego nejlepszegpo ze światów i dołaczyła w krainie wiecznych łowów do demokracji innych krajów które zeszły wczesniej R.I.P pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14. |