![]() |
Na inny temat: Jaką masz kartę graficzną ???
Witam!
Wpisujcie tu jakie macie karty graficzne i uwagi na temat ichlub uwagi na temat innych kart graficznych. I jeszcze jedno pytanie. Jaka według was jest najlepsza karta graficzna ??? |
jakie sa najlepsze swieta?
ati 9500pro przerobione na 9700 (model 'L') gf2mx400 (w szufladzie) kiedys byl gf3ti500 - sprzedany i BARDZO krotko - pozyczony - gf4ti4200 wszystkie karty mi odpowiadaja i nie mam z nimi problemow - polecam 9500 i przerobke na 9700 - ale to wymaga trafienia na odpowiedni egzemplarz - a takie egz. zakosili kolesie w sklepach jak tylko sie roznioslo ze to sie kreci - sam mam taki 'odlozony' |
ja mam GF4MX 440-SE 64MB DDR TV-OUT i jest to shit i Gó***! Nie kupujcie tego!!!
|
Ja mam radeon'a 9000 firmy ATI i niezbyt z niego zadowolony jestem :p.
pozdro ;) |
Witam !
Gainward Gf3 Ti/500 XP 128 DDR 4.0 ns jumbo Golden Sample Power Pack 210/480. Moze nie demon szybkosci ale naprawde karta godna polecenia;) |
Prawdopodobnie pierwsze miejsce zajmie Geforce.
Moja karta to: Gainward GF3 PP! Ti/450 TV GS (tak pisze na opakowaniu ;) ) |
Ja tam jescze niedawno mialem GF4Ti4200 ale mi padl i wrocilem do starego dobrego GF2PRO :blee:
|
Moje łącze AGP zajmuję karta Nvidia GeForce 4 Ti-4200 ....;)
..............:) |
Cytat:
ja takze mam ati-ka, jest cool, co ci w nim nie pasuje, moze nie dostrzegam bledow ? |
Witam !
heh w ankiecie brakuje mi starego dobrego podcziwego GPU zwanego TNT2 - to byla moja pierwsza KG pamietam ze kupilem akurat kompa jak wyszedl NFS V PORSCHE i miałem wtedy kompa rakiete kazdy sie slinil jak odpalalem w/w giere na max detalach ....;) |
Witam
GF2MX400 |
Witam
Nvidia GeForce 4 Ti-4200 128DDR :) |
GeForce 2MX ze stajni MSI
model MS-816 ale moze niedlugo cosik lepszego ;) |
GeForce 2MX - jest i na razie tak zostanie:buu:
|
Ja mam Permedia 2 8 MB:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |