![]() |
Myszka problem
Co może być przyczyna uciekania myszki w boczną linię monitora bo za chiny ludowe nie da sie jej z tamtąd wyciągnąć (tylko zamknięcie windy normalne), czy to koniec myszki.
A jescze jedno jak można wyciągnąć programy z paska zadań( jak zminimalizuje je tam (przy niedziałającej myszce) |
Musiałem się troszkę namęczyć aby to przeczytać ,a w końcu i zrozumieć...:cisza:
Najprostrzym rozwiązanie jest sprawdzenie myszki na innym kompie... Jeśli objawy bedą identyczne ...kup nową..!!! Co do drugiej części pytania używaj klawiszy : -Tab -Strzałeczki -Enter .........................;) |
@2. skroty klawiszowe to nie jest moja domena:)
@1. a jaka myszka: optyczna, to moze byc-podkladka, czujnik.... kulkowa, to moze .... radiowa, zaklucenia... na smyczy, no coz... |
Jeszcze jedno pytanie dotyczące myszki. Mam starego peceta z portem COM a chciałbym sobie podłączyc myszke na PS2. Mad dwie przelotki z PS2 na COM ale one nie działają. Jest szansa aby to podłączyć??
|
A jaka masz karte graficzna ? [to jest powazne pytanie!]
pozdro ;) |
Cytat:
jeżeli Smartek mnie pytałeś to mam rive m64 32MB |
Cytat:
Mnie chodzila jedna z trzech, a na innym kompie, wlasnie tamte dwie. |
No to ból niesamowity Yahol. Kazda kosztuje 6 złociszy. Jest kilka firm które to robiły ale juz nie robią. A na wywalanie kasy w błoto nie stać mnie.
Co łego to zawsze musi trafić mnie!! Niech to ch*** |
A i programy z paska zadan wyciagasz trzymajac "ALT" i naciskajac (z przytrzymanym ALT'em) przycisk "TAB" ;)
pozdro ;) ps - i puszczasz oba jak chcesz juz zostawic na danym okienku |
Ilość załączników: 1
Witam!
mi tez kiedys myszka szwankowala i podlaczylem ja do portu usb i jest ok wniosek - wina portu ps2 ps. obrazek: |
Cytat:
No..... to jest myszka z portem USB czy PS2? |
Witam!
ta myszka jest obslugiwana zarowno prze usb jak i ps2 standardowo ma usb ale w zestawie dostalem przejsciowke na ps2 |
Ta myszka była na ps2, rozwiązałem problem kupując nową, w starej przepaliło się coś bo wśrodku było troszkę czarno, no i wziąłem zamach przed domem i || || || || ......... ładnie wylądowała na ścianie:D ^_^ 8) ładnie się rozsprysła;p. A co do powstania z tray'a to z altem nie działało a z samym tabulatorem tak, dzięki Maciej.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05. |