![]() |
Karta graficzna - jaka!?
Zamierzam kupić sobie jakąś kartę graficzną! mam na to 1000zł! Jaką polecacie?? nVidia??? ATI??? I najlpejej żeby to była karta którą można łatwo podkręcić do lepszej! Np. Radek 9500 na radek 9700! oczywiście chodzi tu o dobre karty!
|
GF4Ti najlepiej jakies dobre Gainward GS - swietnie sie kreca - ew. radek ~9700pro :)
|
Kizio ty przeciez malo grasz, wiec nie jest Ci potrzebna najelpsza karta... ja poelcam np. radeona 9000 normal, a za reszte kasy kupic cos innego, ale to Twoj wybor...
pozdro ;) |
Owszem gram bardzo mało! Ale chciałbym porządną kartę grafiki! I najlepjej żeby była sprawdzona czy chodzi pod linuchem! Ale zastanowie się nad tym radkiem 9000 norm.;p
|
Witam!
hehehe po pierwsze to nie Ty masz 1000zl tylko Twoi starsi :D po drugie kup sobie GF4 Ti 4200 128MB po 3 jak by mi starzy dali 1000zl na karte graficzna to na pewno bym jej nie kupil... po prostu nie dal bym rady wydaj tej kasy (ciezko zarobionej) na karte graficzna... wolalbym sam zarobic i kupic ze swoich, odmawiajac sobie innych rzeczy. |
Fakt, faktem!
Nigdy bym nie wydal 1000zlp, na karte grafiki, na zadna inna zreszta tez. Nie wydalbym z prostego powodu, za mniejsze pieniadze i tak kupie cos rownie dobrego! po drugie, za tydzien, dwa ceny spadna i bede klal. Po trzecie za 1000 zl to ja moge..... ,hoho i jeszcze troche:) |
zanim kupoisz ati 9500 z mysla o podkrecaniu na 9700 UPEWNIJ SIE ze wiesz co robisz...
UPEWNIJ sie 2 razy... bo to nie jest takie proste jak z geeforcami |
Cytat:
|
G3 Ti200 128MB DDR spisuje sie nawet ... nawet, ale chyba wymienie sie na Radeona 9100.
|
Fajna jest karta z Gainwarda Ti4800 64MB 3,5ns za 800 cos zloty...
ma AGPx8 i jest nawet bardzo wydajna, ma rowniez DVI... Jak dla mnie bomba, bo po co wiecej a pozostale 200zl zainwetuj w pamieci RAM! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |