Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napêdy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   "Zasypianie" netu podczas nagrywania plytek... (https://forum.cdrinfo.pl/f2/zasypianie-netu-podczas-nagrywania-plytek-18794/)

zorg 21.03.2003 02:10

a co moze byc innego

Jak nie XP i wszystko jasne;p

Zeus 21.03.2003 02:08

Sugerowalem przeinstalowanie na nowo 2k a nie zmiane na cos innego.
pozdrawiam.

Arekszynek 21.03.2003 00:22

Re: Re: Re: Re: "Zasypianie" netu podczas nagrywania plytek...

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
A moze wingrozy.
no moze...
tylko nie chce zmieniac, bo wg. mnie 2k jest the best...
moze ktos zna jakies inne rozwiazanie...

pozdro...

Zeus 21.03.2003 00:13

Re: Re: Re: "Zasypianie" netu podczas nagrywania plytek...

Cytat:

Arekszynek napisa***322;(a)
ok. Tylko, ze to od jakiegos czasu moze byc rowne z tym jak zmienialem plyte... wczesniej mialem zloma na ZXie, a potem KT133A... tylko juz sam nie wiem czy to bylo w tym samym czasie (zmiana plyty i zasypianie)...
A moze wingrozy.

Arekszynek 20.03.2003 22:39

Re: Re: "Zasypianie" netu podczas nagrywania plytek...

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Pozdrawiam
Tak najlepiej wszystko zrzucic na chipset plyty. Ktos *******y gada. Juz slyszalem ze Live tez sie gryzie z KT133A. Jakby to byla wina chipsetu to bys tak mial od poczatku, a sam napisales ze "od jakiegos czasu".
Pozdrawiam

ok. Tylko, ze to od jakiegos czasu moze byc rowne z tym jak zmienialem plyte... wczesniej mialem zloma na ZXie, a potem KT133A... tylko juz sam nie wiem czy to bylo w tym samym czasie (zmiana plyty i zasypianie)...

Arekszynek 20.03.2003 22:38

Re: mysle

Cytat:

zorg napisa***322;(a)
ze wiecej memory musial bys dolozyc, nie wiem jaki system i ile masz teraz memory ale na 100% to pamiec:idea:
mam 2k i 256SDR...

Zeus 20.03.2003 13:08

Re: "Zasypianie" netu podczas nagrywania plytek...

Cytat:

Arekszynek napisa***322;(a)
...od jakiegos czasu (nie pamietam dokladnie) podczas nagrywania CDka net mi "zasypia" - nie odbiera nic (mam SDI)... w archiwum znalazlem sugestie, ze to wina chipsetu MoBo, a dokladniej KT133A... no i ja wlanie na tym mam MoBo (GB GA7v-ZXE)... nie wiem czy to napewno wina chipu... moglby ktos to potwierdzic i ewentualnie zaprponowac jakies rozwiazanie?...
z gory dzieki
pozdro, Ar3cK

Pozdrawiam
Tak najlepiej wszystko zrzucic na chipset plyty. Ktos *******y gada. Juz slyszalem ze Live tez sie gryzie z KT133A. Jakby to byla wina chipsetu to bys tak mial od poczatku, a sam napisales ze "od jakiegos czasu".
Pozdrawiam

zorg 20.03.2003 02:34

mysle

ze wiecej memory musial bys dolozyc, nie wiem jaki system i ile masz teraz memory ale na 100% to pamiec:idea:

Arekszynek 20.03.2003 00:38

"Zasypianie" netu podczas nagrywania plytek...

...od jakiegos czasu (nie pamietam dokladnie) podczas nagrywania CDka net mi "zasypia" - nie odbiera nic (mam SDI)... w archiwum znalazlem sugestie, ze to wina chipsetu MoBo, a dokladniej KT133A... no i ja wlanie na tym mam MoBo (GB GA7v-ZXE)... nie wiem czy to napewno wina chipu... moglby ktos to potwierdzic i ewentualnie zaprponowac jakies rozwiazanie?...
z gory dzieki
pozdro, Ar3cK

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42.