Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wez mnie na wojne, prosze! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wez-mnie-wojne-prosze-18810/)

Druss 21.03.2003 10:55

Cytat:

shuma02 napisa***322;(a)
problem w tym ze to nie oni pujda, tylko wysla tysiace mlodych ludzi ktorzy niczym sobie na taki zaszczyt niezasluzyli. a bush siedzi sobie wygodnie w bialym domciu i liczy swoje pieniazki.

shuma02

Przepraszam ale oni jakbys nie wiedzial sa stalymi wojskowymi, pisali sie na tai stan rzeczy ze w razie jakis konfliktow oddadza zycie za kraj, pozatym dostaja duzo kasy i emeryturke tez niezla maja. Jezeli by siedzieli w koszarach to bylyby tak zwane darmozjady i nastepne ciecia budzetowe na wojsko.

CDmasta 21.03.2003 09:59

nie wiecie o czym mowicie !!!

Nakazdytemat.com ma wszystkie fakty.:o

jasut 21.03.2003 09:57

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
postawcie się w sytuacji szarych mieszkańców Iraku - żyją sobie tam gdzie żyją, jedni pracują, inni się uczą, chcą się cieszyć życiem, pewnie mają też własne problemy... a tu pewnego dnia niejaki Bush czy ktoś tam ogłasza światu, że ich wyzwoli od okupacji reżimu pana Saddama no i zaczyna się dla nich tragedia bo wojna zawsze jest złem, sklepy, szkoły itp. pozamykane, brak żywności, trzeba przenieść się do bunkrów bo nie wiadomo gdzie spadną bomby wyzwoliciela, jezu to musi być straszne, szkoda mi tych irakijczyków

gdybym miał mozliwość to bym protestował w Warszawie pod ambasadą USA

... a wielki Saddam ma ich głęboko w nosie i pod ich domami poustawia czołgi albo działa, żeby Amerykańce strzelając pozabijali ich jak najwięcej, to wtedy świat zacznie krzyczeć i poprawnie politycznie będzie to wyglądać w telewizji. Wojna jest zawsze złem i należy je unikać, ale w tym konflikcie nikt nie ma racji i można było tego uniknąć.
Jest to oczywiście moje prywatne zdanie
Pozdro

Pawel_k 20.03.2003 22:14

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
mogli? zartujecie
moze niebylo by to tak trudne jak ucieczka z oswiecimia ale napewno bardziej realne :)

Ormianin 20.03.2003 21:58

Cytat:

kraluk napisa***322;(a)
No prawie zawsze... :P
mogli? zartujecie

kraluk 20.03.2003 18:43

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
zawsze mogli wyemigrowac z tego syfu.... :blee:
No prawie zawsze... :P

Pawel_k 20.03.2003 18:29

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
postawcie się w sytuacji szarych mieszkańców Iraku - żyją sobie tam gdzie żyją, jedni pracują, inni się uczą, chcą się cieszyć życiem, pewnie mają też własne problemy... a tu pewnego dnia niejaki Bush czy ktoś tam ogłasza światu, że ich wyzwoli od okupacji reżimu pana Saddama no i zaczyna się dla nich tragedia bo wojna zawsze jest złem, sklepy, szkoły itp. pozamykane, brak żywności, trzeba przenieść się do bunkrów bo nie wiadomo gdzie spadną bomby wyzwoliciela, jezu to musi być straszne, szkoda mi tych irakijczyków

zawsze mogli wyemigrowac z tego syfu.... :blee:

eloise 20.03.2003 18:11

shuma02 20.03.2003 16:59

problem w tym ze to nie oni pujda, tylko wysla tysiace mlodych ludzi ktorzy niczym sobie na taki zaszczyt niezasluzyli. a bush siedzi sobie wygodnie w bialym domciu i liczy swoje pieniazki.

shuma02

Pawel_k 20.03.2003 16:58

Re: Wez mnie na wojne, prosze!

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Blair do Busha jr.
Wez mnie na wojne, wez, prosze!

kurcze jakby wiecej bylo pokazane to zapewne zobaczyli bysmy meradjacy ogonek premiera Lite Britani :D ^_^ :D

misz_masz 20.03.2003 16:30

A jasne, jasne. Niech idą i nie wracają.:boks: :boks:

Yahol 20.03.2003 13:04

Wez mnie na wojne, prosze!

Ilość załączników: 1
Blair do Busha jr.
Wez mnie na wojne, wez, prosze!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25.