![]() |
Fajna stronka o winku
|
Re: Fajna stronka o winku
Cytat:
|
Re: Re: Fajna stronka o winku
Cytat:
Nie DEATH tylko ocenzurowany - zamiast ** wpisz in i bedzie ok;) |
wole piwo ;p :D :cisza: :cisza:
|
Re: Re: Re: Fajna stronka o winku
Cytat:
|
czemu ocenzurowany? he?
bo jesli bylo to spowodowane obawa przed 'usuwaniem za reklame' to powiem wam ze to troche inaczej dziala kazdy z nas zna dobrze wiele serwiso poswieconych okreslonej tematyce, czasem prze przypadek znajdujemy ciekawe strony - normalna rzecza jest sie podzielic znaleziskiem - zwlaszcza jesli uwazamy ze to NAPRAWDE dobra strona - to co bede wycinal to posty gosci zupelnie swiezych ktorzy ni stad ni zowad racza nas linkiem do 'ich, cudownej pieknej strony' lub zachecaja do nabijania punktow w jakis punktowych promocjak operatorow komorkowych... takim panom mowie 'ban'... wiec jak znajdziecie jakis NAPRAWDE dobry link (chodzi o to zeby nie przesadzic z iloscia) to podawajcie - oczywiscie z opisem co tam jest... |
Masz rację Sid link został ocenzurowany z obawy o posądzenie o reklamę;)
|
Cytat:
|
A ja proponuje inaczej cenzruowac, tzn. nie nazwe bo nie kazdy wie co tam wpisac :D :D :D, a wiec: h**p://nazwa.pl ;)
pozdro ;) |
Jakby ktoś z was testował jakiś przepis ze stronki to podzielcie się wrażeniami.;)
|
robiłem winko z soku z dzikich wisni - odpał - do pierwszego najazdu moich znajomych alkoholików:(
|
temat na czasie :taktak:
znaczy czas na testy a i temperatury zachęcają no dobra - mam z winogron, z ałyczy (mirabelka) i dzikiego bzu :D dziki bez jest :hmm: mam nadzieje jeszcze raz go przepuścić ;) |
Gdzie są Brzuszki?! ;)
|
Brzuszki? U Siebie :)
Może będą na zlocie - molestowałem ich usilnie, zobaczymy. |
Trafiles z tym tematem - od sylwestra wino wrocilo do lask:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:20. |