![]() |
Witam !!!
Witajcie po trzy tygodniowej przerwie, mialem awarie dysku i czekalem na nowy z reklamacji i sie doczekalem ale..
Oddalem Baracude IV 80GB a dostalem Maxtora Max Plus 9 8MB Cashu co wy na to dodam ze dysk jest dosc glosny podczas pracy czego nie bylo na baracudzie Pzdrawiam Siwy_MW |
Ja bym zarządam nową sprawną Baracudę.
|
Witam !
WDC Fan8) - cos widze ze serwisy w PL sie nieżle opierdzielaja ja na spawarke czekałem ponad miesiac:blee: |
Cytat:
|
Re: Witam !!!
Ilość załączników: 1
Cytat:
welcome back :) czyz nie wyglada okazalej? : |
Re: Witam !!!
Cytat:
|
Re: Re: Witam !!!
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Re: Re: Witam !!!
Cytat:
|
Cytat:
...a juz myslalem ze to ze mna przygrywaja... ...oddalm swoja Barracud-ke 60 do serwisu 27 lutego... ...odebralem dzisiaj :jupi: ... ...panowie, jedna zasada, rzucic sie do sprzedawcy... ...tak, tak, odsylali mnie przez 2 tyg... ..."prosze przyjsc jutro"... ...w piatek minal max. termin naprawy/wymiany (2 tyg. ROBOCZE)... ...pojechalem dzisiaj i kaze im oddac mi sprawny dysk... ...on mi na to zebym przyszedl jutro bo jeszcze serwis nie odeslal... ...no to ja z rylem ze pojde do sadu !!!... ...po sprzeczce i wymianie argumentow... ...zostal pobrany nowy dysk z magazynu i wreczony do mych rak :jupi: ... ...pozdr... |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Witam !!!
Cytat:
hehe w zadnym wypadku :) enjoy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |