![]() |
A widzisz? 8)
|
Male, okropne, wredne "cos". Reset BIOS-u, zmodyfikowane recznie ustawenia fabryczne i....jazda, poszlo jak burza:)
|
A jaki rozmiar dysków? Może przekracza możliwości Twojej MB.
Rada LeWaP'a jest jak najbardziej na miejscu. To często działa. 8) |
dlatego XP
jest tak super bo wszystko jest latwe proste i dziala I nie potrzeba zadnych partition magic, bo XP jest magic;p
|
a czym i jak je formatowałeś ? pqmagic ? format.com ?
kasowałeś partycje? jeżeli używałes pqmagica to zrób jeszcze raz formatem lub na odwrót to samo tyczy się jeżeli kasowałeś partycje może pomoże... głupia metoda ale czasami dział :) powodzenia |
Foramtowanie & instalacja
Przy podpieciu nowego dysku w kompie, sformatowalem oba dyski C: i D: i mam taki problem:
uruchamiam instalatora, mam komunikat-dyski sa niesformatowane, sformatuj> formatuje > dostaje komunikat > dyski sa niesformatowane- sfomatuj albo zakoncz instalacje. Za 20 razem zakonczylem. Sprawdzilem dyski na innym kompie, sa dobre wykrywane prawidlowo i FAT32 i wielkosc. Wkladam w kompa>BIOS na AUTO wykrywa wielkosc prawidlowo, przechdze do instalatora i mam to samo - Windows informuje mnie, ze instalacja jest niemozliw, bo.... ...od poczatku! Co to jest? Jak wyjsc za foramtowanie? Co mozna jeszcze zrobic? Pilne! PS: tasmy dobre. Win 98SE i ME. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |