![]() |
Tytuł piosenki laska mnie chyba zabije !!!
Obiecałem przegrać dziewczynie taką piosenkę z netu problem w tym ze nie znam jej tytulu/wykonawcow sam ją slyszalem tylko raz w radiu .Wiem ze jest w miare nowa bo na liscie radiowej jest w pierwszej 10 (eska) , jest po angielsku i spiewa ja jeden gostek i jedna babka .Babka spiewa tylko refren "u pa pa " a facet wali zwrotki ma ktos jakies sugestie co do tytułu ??
Pozdrawiam |
Witam !
Tu masz goracą 20 w radiu eska LDZ - masz tam tez kawałki tych utworów wiec jesli ten kawałek tam jest to powinienes go rozpoznać http://lodz.eska.pl/listaglos.cgi?rm...mlistanot=1093 |
u pa pa ... a coz to za piosenka?
|
Cytat:
- ale to chyba nie to|| :P |
Cytat:
|
byl był taki utwór. nawet był on tematem jednego z topików tutaj ten topic
|
Cytat:
Cytat:
|
za tamtych czasow to byl HICIOR ;p ^_^ ^_^ ^_^
|
Cytat:
|
obstawiałbym bym przy Jay Z/Beyonce Knowles '03 Bonnie & Clyde
tu spiewa gośc a kobitka włącza sie tylko w refrenie (zreszta smacnie wyglądająca), videoklip to współczesna opowiastka o Bony'm i Claid'zie...uciekają fajna bryką (albo jakiś Chrysler nowy, albo ten angielski Jamesa Bonda bo sa podobne) a FBI ich ściga ale jaki to rodzaj muzyki ten utwór ? jakiś raperski, hip-hopowy, czy rapersko-hiphopowy ? |
Re: Tytuł piosenki laska mnie chyba zabije !!!
Cytat:
..."umcy umcy pam pam pam" to znam, ale... ..."u pa pa" to ni cholery... ...pozdr... |
ja znam taki:
cienk, cienk, cienk, parampam cienk, parampam cienk, cienk, cienk, cienk, parampam cienk.... |
Re: Tytuł piosenki laska mnie chyba zabije !!!
Ilość załączników: 1
Cytat:
znalazlem :) ta piosenka to: Counting Crows feat. Vanessa Carlton - Big Yellow Taxi :jupi: to musi byc to !! kojazylem te "u pa pa" od poczatku ;p ale tytulu za licho nie znalem :D w zalaczniku probka tej nutki (1 min. w mp3Pro), jesli to ta, to moge ci wyslac na skrzynie :cool: |
Re: Re: Tytuł piosenki laska mnie chyba zabije !!!
Cytat:
Spoko, fajny utworek... P.S. Kapsel - co z telefonem??? Bo ja czekam i czekam i czekam... |
Nie kojarze tego utworu...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:09. |