![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A moze zalozymy organizacje pt. "1000 postow", bedziemy sie odkrzykiwac tym co maja wiecej a wspierac tych co maja mniej :) |
HIP HIP HURA * Mapsajm ma ponad 1000 postów :jupi:
* ziemia jest plaska :jupi: *w piekle zawiejka i mrozek:jupi: Ale na sensowność pisania Mapsajma się nie zgadzam^_^ |
Cytat:
No bo skoro 99,99% ludzi widziało ją płaską - to taka jest :) |
Cytat:
i ja Ci teraz Sid || ;) pozdro |
Cytat:
Wogole nie wiadomo czy ktos nie jest w piekle. |
a skąd wiąd wiesz, że piekło nie jest zamarznięte?
ja zawsze piszę z sensem. zapytaj się mojej kobiety. |
Cytat:
|
Re: Re: 1000 postów.
Cytat:
piszę sobie teraz od Basa, bo on ma takiego fajnego szefa, który mi już trzeci miesiąc internet zakłada... ale jak już będę miał tą stałkę, to nawet wielki sid będzie mnie podziwiał:chytry: :cool: ^_^ |
Re: 1000 postów.
Cytat:
Ladies and gentelmen Madamme at monsuires Damen und herren Towariszczi jednym słowem hello boys, hello girls, hello oboynaca mapsajm ma 1000 postów.:chytry: :) || |
Re: 1000 postów.
Cytat:
Mysle ze jakis pogrzeb jej zrobimy z nacisnieciem delete bedzie ;((( |
Cytat:
Chwala Ci za to... ze masz te swoje 2900 z hakiem... Mapsajm - gratulacje :jupi: :piwo: |
no nareszcie wzystko jak zwykle :)
i nie wspominac starych czasów bo w miarę upływu sekund są one coraz bardziej idealizowane co było to było a jest to co jest i tyle :) pozdro |
Cytat:
Co do usuniecia licznika to jest to niemożliwe no chyba że ktos chce grzebac w kodzie ale z czego mi wiadomo administracja nie ma czasu i ochoty. Natomiast mój licznik;)...pozostanie mniej wiecej w takim stanie jaki jest do tej pory .....;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |