![]() |
Legalne oprogramowanie i gry.
Kiedys kazdy w swoim zyciu ma takia chec zeby kupic sobie jakas gre
lub program legalnie i tanio. Wtedy mozna sobie kupic jakas gazete z pelna wersja gry lub programu. Problem w tym ze po zakupie takiej plyty czasem wogule nie da sie nic zainstalowac i wtedy jestesmy w plecy. Sam mam takie doswiadczenia, a najfajniejsze jest to ze producent na opakowaniu pisze ze jak plyta jest porysowana to mozna wymienic, a plyta nie jest porysowana a i tak nie dziala. Ja znam kolesia ktoremu chyba z 10 gie orginalnych z gazet wogle nie dziala no to przestal kupowac ta gazet. Czy wy macie podobne doswiadczenia z legalnym oprogramowaniam. |
Re: Legalne oprogramowanie i gry.
Cytat:
Ja miałem raz! Jak była gdzieś gra Septerra Core! Kupiłem gazete i... płyta nie była porysowana ale... nie dało się jej uruchomić! |
Swego czasu, sporo kupowalem gazet, mn. in. CD-Action, PC-Format, Net, jakiesSuper gry, ultra gry etc.
Kazda plyta chodzila dobrze. Raz gdy w CoolGames plyta nie odpalala sie przyslali mi nowa plytke + dodatkowo bonus, program pt.SKYBASE. Tak wiec jak nie dziala, to odsylamy do redakcji w ciagu 30 dni i czekamy na nowa plytke. Po tym terminie reklamacje nie sa uwzgledniane:) |
poza paroma grami z SzajsoEkszyn wszelkie legalnie zakupione gry (i programy) byly wolne od wad fabrycznych 8)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Kiedys w plycie z dodatkami, byl w menu, wrusik Marburg (tak sie chyba to pisze) w celach, jak to ujela redakcja "edukacyjnych", bo przeciez na plytce tez byl program antyvir:)
Klopoty z ich plytami, byly tylko z tymi, tloczonymi u braci czechow:) |
Ja miałem takie problemy z starym cd romem był to DVD I CD może dlatego?
Przez to kupiłem nagrywarkę. :) :jupi: być może takie problemy są dlatego że płytki w gazetach są szybko i niesolidnie wypalane. Albo podczas przewozu lub pakowania, tłoczenia sreberko się uszkadza rys nie widać a problem jest :( |
Witam!
ja mam oryginalnego Windowsa 98SE i dziala dobrze oryginalnego Half-Life w postaci HL Generacja dalem za to 120zl ale ciesze sie, bo oprocz 3 cd dostalem kubek :) mam jeszcze oryginalnego Corela mam oryginalne wszystkie plyty Metalliki :) mam jeszcze kilka oryginalnych programow musze przyznac, ze z oryginalami nie mam zadnych problemow :) |
Witam !
Ekhm no to tak: - Collins 2.0 ang - pl pl - ang - Aliens vs Predator 2 - Preisner - Sporo płyt muza mistrzów - Sciezka dzwiekowa z Ogniem i Mieczem:blee: dostałem z hurtowni wiec wziałęm - Nero Wszystko działa narazie ok;) |
ja mam
FAUST DARKSTONE HELLBOY PLANESCAPE TORMENT wszystko do sprzedania i troche cd z muzyką wieksząść wygrana w konkursach VIVA POLSKA :) |
jako uzytkownik legalnego oprogramowania moge podzielic sie ciekawym wnioskiem; otoz oryginalny soft dziala duzo gorzej niz pirat - wniosek wyciagniety na podstawie Windows XP ...
|
Cytat:
Kilka razy instalowalem oryginalnego WinXP Home i twierdze, ze roznica miedzy legalnym a legalnym inaczej jest ZADNA. Oprocz koszmaru aktywacji przez NET (nigdy sie nie doczekalem!) i telefonicznie (koszmarny koszmar rodem z groszowych horrorow!-pani uporczywie twierdzila, ze win byl juz rejestrowany!) roznic nie stwierdzilem. Co do XP Pro to wiadomo-rejestracja na firme przez NET i telefon - gehenna zaslugujaca na to aby Bill smazyl sie w piekle po wieczne czasy! Wiec nie wiem dlaczego masz takie spostrzezenia? |
Z ta aktywacja wcale nie jest tak zle, ja nie mam problemow. Ja mam ogyginalne:
Windy 98, 98se, 2000 trial;), 2000AS trial;), XP pro & he, Office XP, Visio 2002, Project 2000, itp, no i oczywiscie wszystkie STEROWNIKI :) Pozdrawiam |
Cytat:
2. OE sie kaszani na maksa - pomogla zmiana biblioteki i wiele innych ... jedyne zczym nie bylo problemu to aktywacja poszlo pieknie przez siec ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |