![]() |
1,2,3 test avatarka :)
Zawzialem sie i sam przerobilem avatarka, co wcale takie trudne nie bylo. Dziekuje za pomoc:jupi: Tylko mecza mnie troche te rozmycia, ale to juz niestety wina kompresji :/ |
Jankes, co za problem :P :D - ULEAD GIF ANIMATOR? :)
pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
remix, gdzies tam wyzej sugerowales ze bedzie problem ze wstawieniem ruchomego tekstu do animowanego avatara
a ja ci powiem ze nie ma problemu ;) zafundowalem se takie cus :jezyk: |
Pomimo, ze jest tu troche roboty, TORWALDZIE, podjalem sie zmiany tla..., nie wyglada to jakos nadzwyczajnie, ale mysle, ze o takie cos Tobie chodzilo ;)
pozdro ;) |
Cytat:
dlatego zrobilem tak ze tlo calkowicie jest takie samo... mi sie podoba takie z tlem w kolorze bgcolor forum |
Torwald, a ja mysle, ze to jest zbedne, poniewaz ta tekstura na ktorej jest ten obrazek ma wygadac, jak rysowane olowkiem na pogniecionej kartce papieru, a jak sie "utnie" to juz nie bedzie tego widac..:(...
pozdro ;) |
Cytat:
to by trzeba sie pobawic na pikselach... a to strasznie duzo roboty. jak chcesz to w paintcie jest kolorowanie pikseli i tam mozesz to sam zrobic. innych metod nie znam a tego sie nie podejme... za duzo mrowczej pracy |
remix nie calkiem o to mi chodzilo...
czy moglbys zostawic kolor na postaci i komputerku ? mysle ze tak byloby znacznie lepiej :) zgory thx |
Cytat:
pomysle nad tym jak zrobic i jaka animacje :) zobaczymy, czy sie uda :) |
Cytat:
:piwo: :piwo: :piwo: Dzieki ;p |
Cytat:
ale i tak dzieki MUCH :) pozdro |
Cytat:
jesli napis ma byc animowany to wymaga ciezszej roboty... a jesli Ci sie taki podoba no to masz ps. na czole nie wyglada fajnie. |
Cytat:
ciezko tu cokoliwek zmiescic i dobrac kolor tlo czarne, czaszka jasna... ehhh powiedzmy ze bialy to jedyny rozsadny kolor... no i napis Potworny ZbigNieff - troche dlugi ale jakos zmiescilem oto co udalo mi sie zmotac <20KB |
Cytat:
jesli mozesz to sprubuj cos wykombinowc napewno jesli cos zrobisz to bedzie to fajnie wygladalo :) hehe dzieki much z gory :) |
Cytat:
P.S. Wielkie dziki za obrubke mojego przyszlego ale nie zrealizowanego avantara - sid dlaczego jest jakies powalone ograniczenie do 20kb na avantara??? - moze jak sid cos zmieni to wtedy on sie ukaze... ;p (moj avantar) Tymczasem jak moglbys wsadzic w moja czaszke jakies ruszajace sie literki, np. "I`m ZbigNieff, Potworny ZbigNieff" ;p to bylo by niezle... moze byc to rozplanowane na srodku i zeby sie jakos rozpadalo zreszta co zrobisz to bedzie :spoko: Remix - jeszcze raz wielkie dzieki... :piwo: :piwo: :piwo: 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |