![]() |
SB LIVE pod WIN XP ???? laucher
Witam. Ma ktos SB Live pod XP? Jak jest z tym creative laucher'em. Jest mozliwosć zeby wyglądalo to tak jak pod win 98?? No wiecie o co chodzi...? Zeby z góry ekranu wysuwał sie pasek creative (speaker, mixer, audio HQ itp...)
|
Nie ma takiej możliwości. Info w tej sprawie masz w pliku readme.* od Creative. 8)
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Bo tak dokładnie jest a nie inaczej. I nawet Zeus tego nie zmieni przy pomocy np. Hery. :D :D :D :D :D :D 8)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Czyli co? Generalnie jest to o co pytam. Zaznaczam zę mam zwykłego Live nie 5+1 ale stery są chyba i tak takie same. Wiec jak to zrobić?
|
Zapytaj Zeusa: pic na wodę fotomontaż. 8)
|
Cytat:
A tak serio to sa stery od winy 2000 zainstalowane na XP, i to jest cala tajemnica (Nalezy tylko pamietac ze nie wszystkie stery od 2k maja launcher-a"):) Pozdrawiam |
Sorry, może i masz rację.
Ja mam oryginalnego SBLiva 5.1 Digital (SB0220) i oryginalną płytkę Creative (białą). Jak wół w helpie pisze, że launcher nie działa pod XP. Nie próbowałem sztuczki ze sterami od 2k dla XP: nie widzę w tym żadnego logicznego uzasadnienia. Przyzwyczajam się bez launchera żyć - jest poprostu w innym miejscu, na pasku zadań. 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |