![]() |
Nowe opakowanie Liteon
Poza nowym opakowaniem na napędzie jest nalepka z oznaczeniem 48246K a nie S.Czy może mi ktoś powiedzieć czyja to optyka? Pozdrawiam.
|
Re: Nowe opakowanie Liteon
Cytat:
|
Nie jest to 4Kus ponieważ opakowanie białoniebieskie jest z napisami LITEON i z ich Logo. Na samym napędzie także jest naleka Liteon z tymże zamiasya pisać 48246S jest 48246K. A poza tym żadnych innych zmian.
|
Cytat:
|
Re: Nowe opakowanie Liteon
Cytat:
|
Re: Re: Nowe opakowanie Liteon
Cytat:
Modlmy sie zeby nie bylo to jakies "K-aszanka" ;p |
Re: Re: Re: Nowe opakowanie Liteon
Cytat:
|
miejmy nadzieje, iz nie jest to kolejny "super" OEM jak 40125S BLACK
|
no wlasnie ja kupilem sobie liteona 48246k i ona ma jakis bios sks7. mam nadzieje ze to zadna przerobka z poprzebniego modelu (wersja box).
|
Różnica S i K
Z tego co zauważyłem na pudełku, napęd 48246K ma Mount Rainer czego nie ma w opisie do 48246S.
Co to Mount Rainer ?: http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=3896 Ja mam wersję K (niebieskie pudło). |
Cytat:
Do tych napędów nie pasują biosy od 48S i 52S (tych starych 19 cm, bo ten nowy 48K ma 17 cm i inną budowę) :( Ps Być może będzie pasował bios od nowszych wersji (17 cm) np. 522486K lub 52326K. |
Ja widzialem napedy 52x24x52x w niebieskim opakowaniu (nie wiem jake ma oznaczenie, ciekawe czy tez 'k'). Tylko dlaczego producent nic nie wspomina o tym napedzie??????
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Trudno coś znaleźć o nowych napędach LITE-ON-a Ale znalazłem coś takiego: |
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki !!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |