![]() |
Cytat:
Swoj± drog± jestem ciekaw przy jakich napędach to działa ? MARDRAs |
Cytat:
W niektórych napędach można odczytać tylko seię za pomoca programu Nero Info Tools. Ale działa na mało którym napędzie. Mo że tn atwoim podziała |
wiem ze uczciwosc polskich (i ni tylko) serwisantow czesto pozostawia wiele do zyczenia - ale powiem ci ze te nalepke z czdeomu jest BARDZO, BZARDZO trudno usunac... bezbolesne przyklejenie nowej - rowniez (bo skad ja wezmiesz?) - wszelkie manewry z nalepka zauwazysz (przynajmniej u mnie na takich duzych, metalizowanych nalepkach - lg 32x i tdk 12x...)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak to jest teraz ze zwracaniem kasiory, za którym¶ tam razem gdy się przychodzi z wadliwym sprzętem ? Słyszałem, że jako¶ zmieniły się przepisy ??:( MARDRAs |
U mnie jak oddawalem do serwisu Samsunga to chyba wymieniali nagrywarki miedzy uzytkownikami ktorzy oddawali na gwarancje, bo 3 razy dostalem jakis shit ledwo co dzialajacy, a nie nowke jak pisano na papierze, wiec warto uwazac by nie czekac miechami na nagryware...
|
numer seryjny masz na nalepce na obudowie - raczej nic lepszego nie znajdziesz
|
Jaki program ??
Witam
Chciałbym oddać nagrywarkę do serwisu i potrzebuję programu, który pokazuje dane o tej nagrywarce takie jak np. ( numer seryjny napędu ). Chciałbym mieć pewno¶ć, że dadz± mi now± a nie t± sam± jak było to już raz :( pozdrawiam MARDRAs |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |