Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   obrazki w IE 6.0pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/obrazki-ie-6-0pl-18991/)

Alinoe 26.03.2003 13:37

obrazki w IE 6.0pl

qrcze mam problem i nie wiem o co chodzi... mianowicie na niektórych stronkach są fotki a mój IE zamiast nich wyswietla puste okienka.. podobnie mam w operze 7.02.. a najlepsze że czasem jako przeglądarki uzywam outlooka i wszystko jest ok !! więc może chodzi o jakąś opcję w konfiguracji.. niby nic wielkiego a irytuje że hej !!

pozdro, MArcin

Smartek 26.03.2003 14:08

Jesli dziala w jednym, a drugim nie, to mi sie wydaje niemozliwe :blee: :blee:
pozdro ;)

btw. podaj wiecej szczegolow!

eloise 26.03.2003 14:25

Re: obrazki w IE 6.0pl

Cytat:

Alinoe napisa***322;(a)
qrcze mam problem i nie wiem o co chodzi... mianowicie na niektórych stronkach są fotki a mój IE zamiast nich wyswietla puste okienka.. podobnie mam w operze 7.02.. a najlepsze że czasem jako przeglądarki uzywam outlooka i wszystko jest ok !! więc może chodzi o jakąś opcję w konfiguracji.. niby nic wielkiego a irytuje że hej !!

pozdro, MArcin

mam dokładnie to samo na IE 6.0 SP1 i 5 poprawkach, które wyszły do tej pory

musisz kilka razy odświeżyć stronę - u mnie to pomaga

problem leży jak zwykle po stronie przeglądarki - problem ten poruszono i omówiono na łamach serwisu www.infojama.pl

sayan 26.03.2003 14:29

jesli dobrze sie rozumiemy to miałem ten sam problem

wystarczyło wyłaczyc NORTON ANTYVIRUS .. i widziałem wszystko ? masz zainstalowany jakis program antywirusowy ?

Alinoe 26.03.2003 14:37

wyłączenie nortona nie pomaga... odświeżanie też nie... po prostu na niektórych www zamiast fotek mam puste prostokąciki... a w outlooku bez problemu !! problem nie jest aż tak uciązliwy tylko po prostu jestem ciekaw dlaczego tak się dzieje... też mam XPeka z SP1... etc

pozdro, Marcin

eloise 26.03.2003 14:50

przeszukaj archiwum newsów na www.infojama.pl - było tam podane rozwiązanie owego problemu, o ile dobrze pamiętam nalezało w rejestrze coś pozmieniać

Remix 26.03.2003 15:07

Witam!

zrob tak:

uzyj jakiegos programu czyszczacego np CleanUP! (lub zrob to recznie) i wyczysc cookies, jak to nie pomoze to wyczysc tez Internet temporary files

kraluk 26.03.2003 16:10

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

zrob tak:

uzyj jakiegos programu czyszczacego np CleanUP! (lub zrob to recznie) i wyczysc cookies, jak to nie pomoze to wyczysc tez Internet temporary files

U mnie pomogło!!!
THX !
Mam IE 6 SP 1 i WinXP ;)

Alinoe 26.03.2003 17:29

u mnie też.. THX wielkie ;)

pozdro, Marcin

Remix 26.03.2003 17:39

Witam!

ciesze sie, ze moglem pomoc... kiedys tez mialem ten problem i zanim na to wpadlem to denerwowalem sie przez kilka dni.

eloise 26.03.2003 18:15

a ja tak berdzo chciałem pomóc...

jak to było w piosence? ....tak bardzo się starałem, a ty teraz...

Y@nkee_PL 26.03.2003 18:47

Ilość załączników: 1
Cytat:

eloise napisa***322;(a)
przeszukaj archiwum newsów na www.infojama.pl - było tam podane rozwiązanie owego problemu, o ile dobrze pamiętam nalezało w rejestrze coś pozmieniać
tymczasowo infojama nie dziala, ale mam to (obrazek)
jest to narazie w fazie testow, ale pomaga skasowanie wszystkiego pod kluczem Name-Space Handler
skasowanie spowoduje problemy z progsem GetRight, z jego integracja z IE, ale obrazki juz powinny sie pojawiac jak nalezy ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:56.