![]() |
@ll Users - I`m Sorry
...eh, meczylo mnie, meczylo i przynioslo skutek...
...o co chodzi?? a o moje dziwne sprzeczki z kilkoma z was... ...tu o nagrywarki, na OFF TOPIC o *******y... ...wybaczcie, mialem kiepski tydzien, trudne chwile(nie okres)... ...obiecuje poprawe;), wiecej nie bede... ...szczegolne przeprosiny naleza sie SID-owi... ...STARY - przepraszam... ...mam nadzieje ze nie odbierzecie tego jako akt wlazenia w dupsko... ...pozdr... |
i wszystko jest cool
bardzo ladnie z twojej strony ze zrobiles taki gest.
Kazdy czasem ma zly dzien ( dzien swira ):glaszcze: |
Witam !
I to mi sie podoba sam sie do błedu przyznal i przeprosił ! Pozdro ! ;) |
ze mna co prawda sie nie sprzeczales, ale i tak uwazam Twoj post za mily gest :)
|
Witam
Ale o co chodzi bo niewiem???:). Pozdrawiam |
Re: i wszystko jest cool
Cytat:
|
To się nazywa super gość. Wszyscy tacy powinni być!!! ;)
|
ja nie wiem o co chodzi :) tez wedlug mnie to jest fajny gest :) ;p
|
Re: @ll Users - I`m Sorry
Cytat:
Nie zauważyłem byś był jakoś specjalnie uciążliwy. Taki TommyX wykazał się przynajmniej 2 razy chamstwem i gówniarstwem koncertowym i ... teraz będzie moderował Twoje posty. Wali się to forum,skoro już nie ma chętnych do moderowania innych niż Tomcio-be. Czytałem -uwaga forumowicze,czy coś podobnego na off topic. Oto nasz Tommy w niezbadanej swej madrości raczył objaśnić nam po swojemu regulamin i zaznaczyć twardo swoją nową jakościowo obecność. UUU!!! Oj będzie,będzie - niebawem na forum zostanie Tomcio-be i Sid. I kto tu narzekał na BD? ps forum typu Kółko różańcowe -to tu,czy jeszcze gdzie indziej?(( |
Wiesz co, Brzuszki -
w tym temacie, to ja Cie k...a absolutnie popieram! |
Cytat:
ale widzę autocenzurę... |
Cytat:
co nie jest zakazane (regulaminem) to jest dozwolone pozdro |
Re: Re: i wszystko jest cool
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: