![]() |
Metamorfoza Samoobrony
Ilość załączników: 1
Nowa twarz Samoobrony
|
"ten kraj jest nasz i nasz..." :D ^_^ :D
|
Za takim IDOLEM to idę w ciemno! :D :D :D :jezyk: :jezyk: :jezyk:
|
Cytat:
|
Lepper na prezydenta
Moja babcia mówi że jak polska komunę rozgoniła to za pomocą Leppera zrobi to samo z UE |
jesli Lepper zostanie premierem albo prezydentem (coraz bardziej sie na to zanosi), to radze uciekac czym predzej z polski, poki granic nie pozamyka i w Auschwitz nie zacznie znowu produkowac mydla... :blee:
|
Lepper niejedno ma imię...
|
:D
|
:cisza:
|
Cytat:
|
UWAGA!
Lepper i Samoobrona to ukryte SLD, kolejny wielki przekret typu "Walesa i obalanie komuny", tym ktorzy wierza w to co mowi Lepper radze przyjrzec sie jak glosuje Samoobrona w kluczowych momentach, otoz ZAWSZE sa za SLD ktore konczy sie powolutku i ma tego swiadomosc, stad wzial sie Lepper i jego falszywe zapedy w kierunku "ratowania" Polakow. "Obalenie komuny" i pan Walesa to pierwszy wielki przekret, Lepperiada to czesc druga znakomitej szopki narodowej w wykonaniu dawnych dzialaczy i kacykow partyjnych: Oleksy, Cimoszewicz, Borowski, Miller, Lewandowski, Balcerowicz, Wiatr i cala reszta wyprowadzili na prywatne konta w ciagu parunastu lat... OKOLO 60 MILIARDOW DOLAROW z tytulu "prywatyzacji" kraju! To nie zart... 93% kraju zostalo wyprzedane a pieniadze wyprowadzono z kraju poprzez system bankowy, fundusze, itp. Fajny numer? Pozdrawiam ufajacych Lepperowi i w to, co ten czlowiek opowiada, wciaz watpiacym w moje slowa radze sprawdzic gdzie i kiedy jezdzil na szkolenia z socjotechniki :-) |
...Salvad0r, powiedz mi czy Ty zawsze musisz byc na nie ??^_^ ...
...Ja rozumiem ze jest wolnosc slowa i pogladow... ...nigdy sie nie zgadzasz z wiekszoscia :czytaj: ... ...pozdr... |
Cytat:
I niby dlaczego "wiekszosc" mialaby miec racje? Gdyby tak bylo to mielibysmy dzis kraj mlekiem i miodem plynacy :-) |
Salvador, a co powiesz o Radiu Maryja?
|
... a moja kuzynka ze strony wujka babci ciotecznej miała bliski kontakt I stopnia z Napoleonem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |