![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fakt że DC jest spoko tylko trochę bardziej kłopotliwy niż eMule(ilość udostępnianych danych i potrzeba podpięcia się do dobrego/dobrych hubów).
|
DC jest nawet spoko :) a eMule nie hula mi sprawdzalem ze 3 wersje i nic z tego nie wiem moze cos spartolilem ale nie hula i tyle a szkoda bo widzialem co oferuje......:(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kup sobie KOMPUTER ŚWIAT "ekspert". Masz tam opisane najpopularne programy p2p. Gazetka kosztuje 9,90zł. :P
|
Cytat:
...oj tak, tak, galaxy rulessss... ...dobarli sie :boks: .... ...:( ... ..pozdr.. |
Najlepszym programem do sciagania filmow, pelnych albumow muzy, obrazow CD, jest emule :) . Zainstaluj, a sam zobaczysz..
|
według mnie dc to dobry pomysł jezeli chodzi o całe albumy... jeszcze zawsze mozna skorzystać np. kazzy (ale ja jej nie polecam) jak potrzebujesz jakiegoś hiciora :fiu:
ech... audiogalaxy... stare dobre czasy... :( |
p2p - czym, dlaczego...??
Obecnie uzywam Direct Connect-a, czy uwazacie ze cos jest lepsze??
Ciagne wylacznie muzyke nic innego, interesuja mnie tylko pelne albumy co jest mozliwe do zrobienia w DC pez poszukiwania poszczegolnych utworo. Czekam na wasze propozycje, moze sie przesiasc na inny sofcik ?? Czy ma znaczenie ze jestem za firewall-em jesli chodzi o dobor softu ?? ..pozdr.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |