![]() |
Cytat:
|
hmmm
no w sumie instalowałem takowy programik jak WriteCD, ale chodzi mi czy jakaś inna firma nie wypuściła innego..... Sprawa wygląda tak, że jak zainstalowałem WriteCD to coś zaczął mi się windows kopać... A zresztą nie czaję o co do końca chodzi z tym Mount Rainerem i czym on różni się od InCD !? chodzi mi o to, że po zainstalowaniu WriteCD kliknąłem prawym przyciskiem myszy na ikonce nagrywarki to była opcja formatuj.... Hmmmm.... Czy MountRainer to nie miałobyć takie coś, że korzysta się z płyty jak z dyskietki bez formatowania !?
Pozdro :) |
Miałem zainstalowany program WriteCDRW w wersji DEMO (link na CDRINFO.PL).Bodajże pracował przez 21 dni potem go odinstalowałem i po restarcie kompa włożyłem płytę CDRW sformatowaną tymże programem. Okazało się że w windowsie wszystko można odczytać z takiej płyty.Pozdrawiam
|
Cytat:
EasyWrite Reader to sterownik pozwalajacy na odczyt plyt nagranych w formacie UDF przez InCD w Cdromach lub na komputerach nie wyposazonych w InCD. Wiecej o Mount Rainer na cdrinfo.pl :) |
Chyba chodzi o EasyWrite Reader...
|
Re: Mount Rainer
Cytat:
|
Mount Rainer
znowu mam drobny problem..... chodzi mi o to czy można jakoś odzyskać dane nagrane w systemie MTRAINER przy pomocy nero albo jakiegoś innego dostępnego programu....
Czy istnieje jakiś program, który korzysta z MT-RAINER !? Jak ktoś się z takim spotka to proszę o pomoc.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:25. |