![]() |
SP2 do XP?
Ilość załączników: 1
Nie pamietam z jakiej strony to sciągnąłem ,ale może komuś sie przyda (ja nie mam XP)Łatka podobno przyspiesza działanie Windy.-waga 0,5MB
|
Spróbujemy :)
|
Nie dziala bo jezyk mi sie nie zgadza... zdaje sie ze ten jest do
anglika a ja niestety ale mam WinXP polskiego!! ;p |
Mnie rowniez! (a niech kasuja)
lenguidz sie nie zgadza, tylko ino na ingisz, na polisz nie wchodzi! Mody do roboty - kasowac!!!! |
Cytat:
z tego co wiem/czytalem (plotka ??? )to SP2 (zbior łat/poprawek po SP1) jest juz praktycznie na ukonczeniu :) - a na liscie jest juz ich ponad 100 Pozdrawiam. |
Ja co jakis czas korzystam z Windows Update i cos tam sie instaluje zawsze ;)
|
Cytat:
przewiduje sie ze SP2 wyjdzie DOPIERO w 2004 roku kuknijcie na ten wykres - z tego tez sie dowiemy mniej wiecej kiedy wyjda nastepne wersje okien ;) http://www.xbetas.com/content/images...wstimeline.jpg PS. to tylko przypuszczalny plan |
Cytat:
To nie prawda. Microsoft poinformował oficjalnie, że Longhorn będzie tylko klijentem!!!!!!!!!!!!!!! |
Co do Longhorna...
Dołączam plik setup tego sysa... Eee to nie jest istalka, to tylko jest to co się wyświetla jak się wkłada płytę z Longhornem... Może kogoś zainteresuje. Ściągniecie zobaczycie. |
Ja używam wersji polskiej. Podobno należy jednak zdecydowanie używać angielskiej - tam są wszystkie updaty i to w miarę aktualne.
Updaty do wersji polskiej są nieliczne i mocno opóźnione: składam tu podziękowania dla polskich pracowników Microsofta za ich starania oraz poczucie dobrze spełnionego obowiązku i zapytuję: za co biorą pieniądze - mam nadzieję że w złotówkach a nie w $)? 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |