Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [Games lamer - smartek] MultiPlayer w moh:aa? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/games-lamer-smartek-multiplayer-moh-aa-19090/)

Smartek 29.03.2003 12:32

Przygoda z MOH: AA byla wczoraj bardzo dluga..., najpierw zassalem spolszceznie, ktore zainstalowalem... i dziala :D. Potem znalazlem patch 1.11 ponad 15 MB mial i rowniez go zassalem, ale nie moglem zaistalowac, poniewaz byl tylko dla US wersji... No wiec dalem sobie spokoj..., na nastpny dzien [dzisiaj :P] znalazlem rano stronke o MOH: AA i wlazlem w dzial download, patrze, a tam plik wpisu do rejestru, zeby zainstalowac patch 1.11, odziwo po sciagnieciu ruszyl instalator, wszystko pomyslnie, rodzynek zianstalowalem :P, ale w grze nic sie nie zmienilo... tzn. menu do sieci troche, ale nadal SERVER CONNECTION TIMEOUT :(. Wkurzylem sie i gralem normalnie... doszedlem do 3 misji (plaza ochama) i pomyslalem, ze skopiuje save'y i reinstalne do innego katalogu medala... potem wszystko jak poprzednio, tylko bez spolszczenia, a na koniec dopiero... i po ruchomieniu gry wreszcie zapytal Zone Alarm czy pozwolic na dostep do net'u naciskam YES i nareszcie laduje sie plansza :D.
A wiec jesli ktos chce grac to niech pisze....
pozdro ;)

Smartek 28.03.2003 18:02

Nie mam niestety oryginalu, a gra naaaaaprawde wciaaga i gra sie milo!
pozdro ;)

Y@nkee_PL 28.03.2003 18:01

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
no wiec :

1. Jesli mam wersje 1.0 gdzie ja update'owac?
2. Skad sciagnac dodatkowe mapy?
3. Da sie to jakos sprawdzic, tzn ilosc aktualnie przebywajacych ? :)

A i czy znasz jakies serwery polskie, ktore polecasz? BEZ DODATKOWYCH MAP ;)
pozdro ;)

Ad.1 - sciagnij Medal of Honor Allied Assault 1.11 Patch - 15,4MB - jesli rodzynek potrzebny to pisz do mnie na maila ;)
Ad.2 - poszukaj przez WP i podobne, pelno tam tego - np. sprobuj TUTAJ - 47 map na multiplayera
Ad.3 - w GameSpy to zobaczysz

Polskie servery wyszukasz poprzez GameSpy ;)

jednym slowem zainstaluj GameSpy, zaloz konto i graj nietylko w MOH:AA

surff 28.03.2003 17:56

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
no wiec :

pozdro ;)

1.Zakładam , że masz oryginał - patch ściągasz ze strony producenta.

2.Wpisz w wyszukiwarce MOHAA lub mapy do MOHAA , znajdziesz ich sporo

3.Sprawdzisz ilu ludzi jest na danym serwerze używając właśnie GameSpy. Przy wyszukiwaniu serwerów zaznacz aby znalazł tylko te, które oparte są o wersje 1.0.

A propos serwerów , szukam ich używając GAMESPY, lub umawiam się ze znajomymi i sami zakładamy serwer - wtedy frajda jest największa.

Smartek 28.03.2003 17:29

no wiec :

pozdro ;)

surff 28.03.2003 17:08

Re: [Games lamer - smartek] MultiPlayer w moh:aa?

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Jak w temacie, mam taki problem, ze kazdy serwer tzn "ip", ktore wpisuje mi do "dolaczenia sie" zawsze wywala komunikatem: "Server Connection Time Out" :( i to jaki serwer bym nie bral tak wlasnie jest..., a i co to GameSpy, do czego sluzy itd.? :)
pozdro i prosze opomoc bo chce sobie pograc ;)

Game spy - to wyszukiwarka serwerów do różnego rodzaju gier m.in MOHAA. Co do twojego problemu to :

możliwe że masz wersje 1.0 a próbujesz się dołączyć do serwera z wyższą wersją gry

możliwe że na serwerze jest już full graczy

możliwe , że nie masz dogranych map , kóre są aktualnie używane na danym serwerze.

Smartek 28.03.2003 17:02

[Games lamer - smartek] MultiPlayer w moh:aa?

Jak w temacie, mam taki problem, ze kazdy serwer tzn "ip", ktore wpisuje mi do "dolaczenia sie" zawsze wywala komunikatem: "Server Connection Time Out" :( i to jaki serwer bym nie bral tak wlasnie jest..., a i co to GameSpy, do czego sluzy itd.? :)
pozdro i prosze opomoc bo chce sobie pograc ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:29.