![]() |
Cytat:
Juz jednego usera poprosilem o przeslanie mi rowniez tego folderu z recorderem z plytki instalacyjnej. Miejmy nadzieje ze bedzie gadalo ;) |
www.kakademicka.republika.pl/1.JPG
system win XP professional :)a mam go z plytki dolaczonej do zestawy karty muzycznej i glosnikow 6,1 sound blastera :) |
Cytat:
Po 2. Jesli dobrze pamietam ja kiedys moglem jak go mialem i to zalezy od karty dźwiękowej. |
a jednak instaluje sie automatycznie przedchwila sprawdzilem i posiadam to :)
edit: a czy mozna sobie ustawic ile kbps ma byc?? bo ja mam 14 a to maloooo |
tez mam SB i ten program instaluje sie automatycznie??Creative Recorder ??
|
Cytat:
|
poszukuje!!!!!
Kto ma Creative Recordera pod XP/2000? Prosze o podanie jakiegos linka np.
Mam SB Live! 1024 5.1. P.S. Czy to czasem nie temat na off topic? :chytry: ;) |
Uzyj odpowiedniego pluginu do Winamp'a. Mozesz tez zastosoweac Soundforge 6 lub Colledit 2.0 pro - polecam
|
Trzeba uściślić informacje panowie...
Programik "Creative Recorder" mają tylko posiadacze karty dźwiękowej SoundBlaster Live! i wyższych (tego producenta). Posiadaczom innych kart ten programik nawet nie zadziała. Znajduje się on w pakiecie oprogramowania dołączonym do karty. Opcja "what u hear" to po polsku "to co słyszysz". Jeżeli nie masz karty ze stajni SB musisz kombinować. Dobrym wyjściem jest poszukanie programu zgrywającego bezpośrednio do formatu MP3, np program o nazwie "Advanced MP3 WMA Recorder". |
A co to takiego :o
|
Cytat:
ale kombinatoryka.. prosciej wybrac What u hear :P |
Możesz to zrobić w każdym programie do obróbki dźwięku. Wskaż jako źródło line-in na karcie muzycznej i wciśnij przycisk Record w programie. Oczywiście musisz przedtem połączyć line-in i out na karcie muzycznej. :glaszcze:
|
możesz to zrobić w programie WaveLab
zgrywa z podanego źródła do pliku *.wave i pozwala z nim robić cuda... |
odpalasz muze w czym chcesz - odpalasz rownolegle Creative Recorder - ustawiasz jako Source/zrodlo 'what u hear' i lecisz z tym koksem
pamietaj ze nagra ci wszsytko co idzie na glosniki - klikniecia mysza, sygnaly ssytemowe, dzwieki z gadugadu i tak dalej - wiec zadbaj o czystosc transmicji:) |
no tak a z media playera?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |