![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie musze go wpisywać na okrągło. Raz wpisałem i już. |
Ja mojego w2k musiałem reinstalować prawie po roku pracy, a przyczyną nie był system tylko własnoręczne i jak widać bardzo skuteczne czyszczenie rejestru.:buu:
|
tez bym napisal ze nie trzeba - ale ostatnio zabalowalem i wykonalem w stanie radosnym kilka nieodwracalnych operacji - no i mam juz nowa instalke w2k... - ale jezdzil 8 miesiecy bez problemu
a firewal sie na lokalu czasem przydaje (co prawda esem nie udostepnia nic) - do regulowania dostepnosci zasobow - ciezko sie np. gra w wymagajaca gre, czy kompresuje muzyke kiedy pacjent ssie od ciebie 4 filmy na raz... faktem jest ze w lokalu to firewal przyda ci sie tylko do tego |
Cytat:
|
Cytat:
W ustawieniach samej aplikacji nic nie zmieniałem, wszystko działa na domyślnych. Ustawione mam tylko zaawansowane reguły, bo niektóre dzieciaki ode mnie z lokalnej bawią się w mini-hacker (a przynajmniej tak im się wydaje). |
Cytat:
|
Cytat:
ZoneAlarm nie ma takich problemów, ba nawet XPfirewall też sobie świetnie radzi (pomijam skuteczność). Coś się stało? Chociaż to już nie ważne. Ciszę się teraz ZoneAlarmem. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poradziłem sobie z ZoneAlarm+Plus 3.7.143. Narazie jest O.K.
Niewiem co "odbiło" dla Sygate - wiernie służył ponad rok. Może Admin coś namieszał na routerze? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
To czy masz ip zmienne czy stałe to nie ma znaczenia, z tego co widzę masz ip lokalne i to wystarczy.
Co do konfiguracji to pozamykaj porty na świat i tyle. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:36. |