Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Polska - węGRY (https://forum.cdrinfo.pl/f5/polska-wegry-19130/)

sayan 29.03.2003 13:01

Polska - węGRY

Witam

Tradycyjnie trzeba założyć topic dla kibiców i obserwatorów :P o wydarzeniu sportowym jak ADAM MAŁYSZ, mecz WISŁY KRAKÓW, mecz POLSKIEJ reprezentacji piłki nożnej.

Obstawianie wyników, sugestie itp.

Wszystko mile widziane :)

ja jak zawsze optymistycznie 3:1 dla ORŁÓW :P :P

jak zawsze uratuje nas posiłek z Nigerii !!

Maciej 29.03.2003 13:05

Ja także optymistycznie ...i obstawiam wynik 2:0 dla Biało-Czerwonych...;)

camfo 29.03.2003 13:18

Będzie 2:0 dla Polski...

Sebastian997 29.03.2003 13:41

hmmm...serce mówi 2:0 dla naszych, ale rozum podpowiada coś zupełnie innego...cała nadzieja w naszym rodaku Emanuelu :D
A tak na marginesie - wszyskiego najlepszego dla Olego z okazji środowych imienin 8)

krzpac 29.03.2003 13:42

mam nadzieje ze Polska wygra... obojętnie w jakim stosunku... ale jak przegra to nie bede płakał... bowiem reprezentacja dla mnie nie jest najwazniejsza jezeli chodzi o piłkę nożna...

jasut 29.03.2003 14:11

A ja zamierzam w czasie meczu reprezentacji oglądać mecz gwiazd polskiej koszykówki na TVP3. A naszym oczywiście życzę wygranej, w którą nieodparcie wierzę. (obstawiam 2:1 dla Polski). A tak swoją drogą Polska Telewizja znowu się popisała, nie wiem dlaczego jeszcze płacę palantom za abonament. ZGROZA!!!

andrzejj9 29.03.2003 16:46

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
A ja zamierzam w czasie meczu reprezentacji oglądać mecz gwiazd polskiej koszykówki na TVP3. A naszym oczywiście życzę wygranej, w którą nieodparcie wierzę. (obstawiam 2:1 dla Polski). A tak swoją drogą Polska Telewizja znowu się popisała, nie wiem dlaczego jeszcze płacę palantom za abonament. ZGROZA!!!
to nie plac :) i mowie calkiem serio, ogladam praktycznie tylko satelite i nie widze powodu, dla ktorego z samego faktu posiadania telewizora mialbym placic kilkaset zlotych rocznie. Juz placenie za radio uwazam, za niepotrzebne, ale niech jeszcze bedzie.

A co do meczu to mam nadzieje na 2:0 dla naszych :spoko:

sayan 29.03.2003 16:50

ja nie płace ani abonamentu za TV (dziadek kompatant) ani za radio (dziadek kompatant) ani za kablówke (słabej jakości kilka kanałów, chłopaki zostali poinformowani ze jesli nie poprawią jakości odbioru to ani grosza nie dostaną, no i juz tak chyba z półtora roku za darmoszke)

pzdr

Franc 29.03.2003 18:12

Ja obstawiam 3:1 dla Polski, chyba zamknę wcześniej kafejkę i pójdę oglądać mecz od pierwszego gwizdka.

Pawel_k 29.03.2003 18:27

wtopimy.... :blee: zapewne 2-0 :(

i prosze mnie nielinczowac za taki poglad ;p

sayan 29.03.2003 18:45

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
wtopimy.... :blee: zapewne 2-0 :(

i prosze mnie nielinczowac za taki poglad ;p

:boks:

sayan 29.03.2003 22:02

ale DUPA DUPA

0:0
koszmarna gra

Olisadebe - twoja skuteczność... szkoda gadać wiecej biegaj

Zając - BRAWO BRAWO BRAWO, napewno najlepszy w tej chwili na prawej stronie

Hajto - jak na Ciebie to dobry mecz

Kałużny i Świerczewski - przynajmniej nic nie spieprzyliscie

Dudek - jednak masz szczescie

Kuźba - czy on wogóle gdzies tam był ?

Kosowski - mecz trwa 90min a nie 5min jak w twoim wykonaniu

i to by było tyle moich rozważań :)

Sebastian997 29.03.2003 22:02

Juz po meczu - no comment...

andrzejj9 29.03.2003 22:22

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
Juz po meczu - no comment...
moze jednak troche comment, chociaz faktycznie szkoda gadac. Zastanawia mnie tylko, czy tam sie komukolwiek chcialo grac. Ale inna sprawa, ze ich rozumiem. Czesc z nich ma kontrakty za granica, gdzie przynajmniej za gre im placa. Po co wiec maja sie przemeczac i narazac na kontuzje u nas, gdzie graja praktycznie charytatywnie.

Doszedlem dzisiaj do jednego wniosku. Mam calkiem sporo do nauki i duzo innych zajec, szkoda czasu na ogladanie meczy polskiej reprezentacji, bo sa po prostu nudne (pomijajac juz rezultaty). Lepiej od czasu do czasu wygospodarowac sobie troche czasu na jakis lepszy meczyk klubow, ktorych ostatnio jest calkiem sporo i z ktorych niektore sa naprawde swietne. A Polacy, coz, chcialbym, zeby wygrywali, ale od dzisiaj ogladanie ich gry uwazam po prostu za strate czasu.

Pagerus 30.03.2003 10:12

A ja tam sie ciesze, ze nie ogladalem tego meczu, bo nie bylo co ogladac ;) Sledzilem tylko transmisje internetowa - ale bramek sie nie doczekalem :( Ciekawe czy nasi wspaniali dzialacze licza jeszcze na awans do ME ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53.