![]() |
Ciekawe serwisy o Quake 3 arena...
Witam,
Zna ktoś może jakieś ciekawe strony/serwisy o Q3...chodzi mi o to aby było raczej więcej tekstu niż pliczków:) |
www.q3arena.gry.wp.pl
www.planetquake.com/quake3/ i to tyle jestli chodzi o q3 - bo nie ma w tej grze o czym pisac - grasz i od tego stajesz sie lepszy, tekst ci nieduzo pomoze jest jeszcze serwis z mapami ::lvl:: ale nie pamietam adresu - na poczatku i tak nie beda ci potrzebne nowe mapy potem polecam zainteesowanie sie OSP (mod do q3) - www.orangesmoothie.com lub jesli wolisz bardziej CounterStrike'owe klimaty - TrueCombat lub UrbanTerror (pierwszy wolniejszy i jakby realniejszy, drugi nastawiony na szybkosc - choc tez sie ginie od paru trafien a czesto od jednego) i to tyle - bo tu naprawde nie ma czego czytac |
Ok dzięki Sid...ja w Q3 nie jestem nowicjuszem ale mamy za chyba 3-4 tygodnie w szkole turniej:)I przydałoby się coś wykazać...bo teraz to straciłem formę...kiedyś jak grałem ostro z qmplami z LAN-a (mielismy nawet klanik) to na nightmare ulegałem tylko Xaero i Crashowi...ale stare dzieje...:)
|
pograj - poleclbym ci taki tryb treningu (sam dodaje jeszcze kilka malych elementow - ale to juz bardzo wyszukane zabawy - np. granaten only)
na modzie osp - teraz na innym sie juz prawie nie gra - 3-4 rundy do 7 - tryb clanarena, ty sam w jednej druzynie, w drugiej 4 boty na hurt me plently (ja gram na hardcore ale powiedzmy ze mam duze doswiadczenie) potem - tez na osp - mapa dm3 (ta gdzie ejst orb i mynx) - /callvote instagib 1 - i dodajesz sobie 3 razy mynx na bring it on - postaraj sie wygrac - jest trudno (fraglimit ustaw na kolo 50) potem rundka na predkosc - mapa osp5 - jeden bot na nightmare (najlepiej hunter lub klesk - dobry lg i gl) /ch_drawspeed 1 i patrzysz na ups - postaraj sie nie schodzic ponizej 500 no i naturalnei wygrac po tym na koniec predykcja - czyli dm17, dowolne boty - staraj sie strzelac tylko z rl i zaliczac airgiby po czyms takim powinienes byc w formie wystarczajaco dobrej zeby pograzyc kazdego sredniego gracza (pod warunkeim ze te testy wygrasz - zwlaszcza ten pierwszy) powodzenia - jesli masz stale i szybkei lacze mozemy keidys pograc jesli chcesz moge ci podeslac kilka demek |
Cytat:
opis jak sie rozgrzac ;p Jak masz cos poza tamtymi demkami co wysylales mi ostatnio to podeslij cos nowego... adres @ widnieje w podpisie :) |
Cytat:
36 dla mnie do 50 dla botow ;p ale mysle ze z czasem dam rade!! Sid jak myslisz na jakim jestem poziomie??? :D o ile mozna to nazwac poziomem... |
Sid - Dostalem twoje demko i ... :o :o :o :o :o :o :o
jestem poprostu w szoku!!!!! Nie wiem co powiedziec ale ja raczej nie mam co z Toba grac jak ty masz RailGun`a w lapach :) P.S. Mam pytanie jak stworzyc Deathmatch taki gdzie tylko RailGun bedzie??? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |