![]() |
DirectX 9.0a
w sieci dostępny jest poprawiony DirectX 9.0 noszący numer 9.0a ale ten plik to instalator sieciowy (ok. 300 kB)
czy jest gdzieś dostępna pełna wersja DirectX 9.0a ? |
|
Sayan
Cytat:
Cytat:
Macie moze jakies inne linki?? Do DX 9.0a?? |
ja cały czas próbuje to ściągnąć za pomocą Download Acceleratora i Download Mage
nadal bezskutecznie.... |
Ja mam tego directx'a i powiem szczerze ze jezeli nie masz dobrego sprzetu (karta graf. wykorzystujaca najn. technologie itd ) to nie ma sensu go instalowac. W niektorych przypadkach troche pogarsza wydajnosc. Poza tym jesli go zainstalujesz na win 98 to NIE da sie odinstalowac, na XP podobno sie da, ale ciezko.
|
Cytat:
A niby po co mam go odinstalowywac??? |
Cytat:
|
|
Wersję do instalacji off-line (dla wszystkich wersji Windows) można
pobrać skąd: ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Narzed...90a_redist.exe Dobrego ściągania |
Re: DirectX 9.0a
Cytat:
...powiedzcie jak dolaczyc zalacznik to wam udostepnie... ...pozdr... |
Re: Re: DirectX 9.0a
Cytat:
|
Cytat:
ściągnąłem ale niestety to wersja DirectX build 4.09.00.0900 podczas gdy DirectX 9.0a jest build 4.09.00.0901 no i nadal lipa.... |
Direct9a tylko dla Win XP jest tutaj:
http://klub.chip.pl/keiichi/DirectX9a.rar rozpakowane pliki należy przegrać do katalogu Windows\system32\DirectX\websetup i odpalić A poprzedni link mam z grupy dyskusyjnej - przepraszam za kłopot |
Ja mam wersję 9.0. Narazie przy niej zostanę. Poczekam, aż będzie trochę więcej wiadomo na temat wersji 9.0a. ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:06. |