![]() |
Cytat:
a czemu? bo jest taki motyw, ze jak ktos odpali tlena na sieci to wtedy caly transfer pada i mozemy sobie pomazyc o przegladaniu stronek www :( to tak jakby wogole interku nie bylo :buu: moze ktos wie czemu tak jest ??? |
Ilość załączników: 1
A ja uważam z gg jest fajne i pgg też :)
|
Co tu duzo mowic - gg shit i tyle..., polecam tlena, lub konnekt'a www.stamina.eu.org/konnekt on naprawde malo zjada procka i pamieci ram... i ma pare ciekawych funkcji jakich nie ma gg ;)
pozdro ;) |
Re: Re: Pobór "mocy" przez Gadu Gadu
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Napisałem wyzej - 5.05 |
Ja mam wersję 5.0.5 i takiej mocy nie potrzebuje.
Jaką Ty masz wersję? |
Re: Re: Re: Re: Pobór "mocy" przez Gadu Gadu
Cytat:
dzieki wielkie |
jakis czas temu mialem podobny problem - pisanie na gg zajmowalo do 100%
dosc dlugo walczylem i doraznym rozwiazaniem bylo ustawienie niskiego priorytetu dla gg pomoglo przeinstalowaniem systemu :) |
Re: Re: Re: Re: Pobór "mocy" przez Gadu Gadu
Cytat:
|
Re: Re: Re: Pobór "mocy" przez Gadu Gadu
Cytat:
|
Laser.. zwroc uwage na to ze GG czesto wyswietla reklamy we Flashu.. to one tak zamulaja procesor - i jest to jedna z najczestrza przyczyn takiego duzego uzycia CPU przez ten program. Oczwyiscie czasem samemu GG odbila i nie wiedziec czemu obciaza procesor :)
|
Cytat:
... 2k/XP only ;) |
Re: Re: Re: Pobór "mocy" przez Gadu Gadu
Cytat:
Na poczatek polecam CCTask. |
Cytat:
Doabeł tkwi w szczegółach|| ;) - to menadzer zadan w windowsie 2000 - na 98se raczej go nie znajdziesz;) |
Cytat:
A jesli pada takze pgg to moze to oznaczac problemy z protokolem GG zwlaszcza w polaczeniu ze slabiutkim stosem tcp/ip we wszystkich wersjach Windows (aczkolwiek XP zblizylo sie juz wreszcie jakoscia stosu do wczesnych wersji linuxa, nie do *BSD jednakze :D) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |