![]() |
Jeszcze o Philipsie CDD 3610 ...
Witam wszystkich!
A wiec do rzeczy... Tyle jest postow mowiacych, iz Philips CDD 3610 to nagrywarka nie nadajaca sie do niczego. A ja mam pytanie: Czy sa tu jacys ludzie z niej zadowoleni? |
6
z pewną dozę nieśmiałości muszę stwierdzić że mnie to spotkało... była spoko ale... już jej nie mam :))) |
A ja jej do dzis uzywam bez wiekszych klopotow...
Od czasu jak zaczalem nagrywac na plytach Philipsa uzywajac Nero Burning Rom problemy jak reka odjal. Poza jednym - nie mozna nagrac wiecej niz trzech plyt jedna po drugiej bez przerwy. Nie wiem czy laser sie przegrzewa czy co, ale po trzeciej wypalonej plytce trzeba jej dac troszke odetchnac. |
ja nie mam nic na ta nagrywarke. majac ja chyba juz rok zepsula mi 1 plyte reszta to pady systemu (wina modemu + karty sieciowej)
a nagrywalem naprawde duzo pozdrawiam valdman |
Bardzo dziekuje wszystkim za te pozytywne opinie o tej nagrywarce. Posiadam ja od dwoch tygodni i juz tyle zlego sie o niej naczytalem, ze zwatpilem w moj zakup... Ale jak narazie jest super i oby tak pozostalo.
Jakub |
Stary meczylem sie z tym sprzetem okolo roko zanim go pchnolem i zaraz sie zepsul, ale wszystkich rzeczy bardziej zabezpieczonych nie moglem sxerowac i mialem mnostwo padow to jest straszna tandeta teraz pracuje na Teac'u i wiekszosc robie bez problemow wywal swoego philipsa najblizszemu frajerowi, ktory bedzie chcial go wziac bez doplaty z twojej strony.
pozdrawiam |
Stary meczylem sie z tym sprzetem okolo roko zanim go pchnolem i zaraz sie zepsul, ale wszystkich rzeczy bardziej zabezpieczonych nie moglem sxerowac i mialem mnostwo padow to jest straszna tandeta teraz pracuje na Teac'u i wiekszosc robie bez problemow wywal swoego philipsa najblizszemu frajerowi, ktory bedzie chcial go wziac bez doplaty z twojej strony.
pozdrawiam |
no to tak.
ja mam phila pcrw404 i .... po upgradzie biosu -nie mam juz overburningu!!!!!!!! -podczas sluchania muzyki(CD-Audio) w jakim kolwiek programie z ustawienym granime plyt na cyfrowe(digital) przeciagan mi piosenki, tak samo jak to jest z kasetami, po prostu przeciaga. -przynagrywaniu z 4x wyskakuje blad, calibracji mocy laser!!!!!!!! od tej pory musze zawsze nagrywac z 2x nie zaleznie na czym. i czego tu wiecej chciec, dowodow tysiace ze philips to chala wiec broncie sie i nie dajcie sie w uja zrobic!!! nie kupcie philipsa!!!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:08. |