![]() |
Cytat:
Pozdrawiam. |
Witam :)
Cytat:
A odnośnie D-vision, nagrywałem na Yamaha crw-f1 i niestety nagrywarka zmieniła prędkość zapisu z x44 na x16 (być może to był tylko przypadek) Pozdrawiam :) :) :) |
Hi!
Tez juz troche tych plytek wypalilem i nigdy jakos problemu z nimi nie mialem, ale przyznam ze wypalalem je na niskich predkosciach. U mnie kosztuja okolo 1-1,2 w papierku. A co do verbatimow pasteli - w Szczecinie jeszcze nigdy ich nie widzialem, a w dodatku teraz maja je wycofac? Pozdrawiam |
Kiedyś je kupowałem, ale zaprzestałem zakupów kiedy okazało się że po około 3 miesiącach odchodziła od nich górna warstwa (wiele przypadków z różnych sklepów).
Nie wiem jak jest teraz z nimi, może coś sie poprawiło, ale ja przestawiłem się na Datex'y na których się jeszcze nie zawiodłem. |
Ja dopiero co kupiłem za rogiem w sklepie...i już zabieram się za małe testowanie...;)
Mam nadzieję że są okay...:) |
Re: Re: Plytki Dvision
Cytat:
|
Re: Plytki Dvision
Cytat:
|
Aktualnie mam czarne plytki DVision. Pare juz wypalilem i zero problemow.
|
nagrałem dużo tych plytek i z żadną niemiałem problemu.
Polecam jak przedmówca PASTELE za które płaciłem 1,60zł i jak dlamnie to najlepsze cd na rynku. |
Ja bym tylko dodal to tego ze 1,5 zl to bardzo duzo za takie plytki w slimach. Po tyle ja kupuje Verbatim Pastel ktore sa wedlug mnie 100 razy lepsze :) i tez w slimach.
U mnie Dvision luzem sa po 0,75-0,8 zl. A pudelko trzeba liczyc do 0,4 zl. |
Plytki Dvision
Ilość załączników: 1
Od jakiegoś czasu kupuje plytki dvision. W Mediamarkt kosztuja niecale 1,50 zl w slim case.
Wypalilem ze 30 moze 40 i musze przyznac ze sa niezle. Zadna nie padla. W testach Nero CD Speed - ScanDisk(rys.) i CD quality check wypadaja idealnie - 0 bledow (odczyt x32, przy x48 bledy ponizej 0.01%). Nagrywalem glownie filmy na Lite-On 48125S z predkoscia x32 lub x40 Moze ktos ma inne opinie? Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:32. |