![]() |
Cytat:
Kiedy testów nie było jeszcze na komputerze, oprócz szkoleń teoretycznych teorie opanowałem w domku "wykuwając" testy na blache bo przecież będą tylko te z zestawów. Myśle, że teraz jest podobnie. Powodzenia wszystkim przyszłym kierowcom ;) P.S. Zdałem wszystko za pierwszym razem jeszcze w wieku 16-17 lat kiedy prawko było od 17. Kurs zajął mi z 3 miesiące. Ciesze się, ża mam to za sobą :) |
Jak wygląda kurs prawa jazdy? Czy koniecznie trzeba uczyć się teorii w szkole czy też można wszystko opanować na komputerze, w zaciszu pokoju a następnie udać się tylko na jazdy treningowe a następnie na egzamin. Torwald Ty jesteś chłopak z Bydgoszczy, prawda? Może poleciłbyś młodszemu koledze dobrą szkołę? Jak to wygląda kosztowo? Słyszałem, że w bydgoszczy całe prawko to koszt rzędu 700zł.
|
A ja kupilem od nich plytke "Encyklopedia Ruchu Drogowego" ktora zawiera testy. Potem powiedzialem ze mi nie chodzi i zwrocili kase... ;) Kopia lezy gdzies na polce...
PS. Wlasnie zdalem testy, teraz tylko jazda... |
A w ośrodku, w którym się uczy, nie mają takkich testów? BTW teraz moja matka robi prawko i tam mi udostępnią tą płytkę, abym mógł sobie zrobić kopię zapasową:)
|
Prawo Jazdy
Mam prośbe kto pomoże mi znalezc nowe testy na prawo jazdy
Podobno wyszły z gazetą auto-giełda ,ale niestety przegapiłem,a młodszy brat mnie męczy,bo sie wybiera na prawko i chciałby sie podszkolic. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:14. |