Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   PAPA @LL users ;( (https://forum.cdrinfo.pl/f5/papa-ll-users-19230/)

ZbigNieff 07.04.2003 17:31

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam
Robie UP bo temat staje sie "na czasie". Koncze to pisac i ide oddac modem do operatora. Narka All.
Pozdrawiam

Dzieki za rady ktore mi i nie tylko mi udzieliles...
Zegnaj i wracaj jak najszybciej :3msie:

Pozdrawiam
Smutny Potworny ZbigNieff

Zeus 07.04.2003 17:20

Witam
Robie UP bo temat staje sie "na czasie". Koncze to pisac i ide oddac modem do operatora. Narka All.
Pozdrawiam

kraluk 02.04.2003 13:42

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
jak mus to mus :(
ale obys mial okazje zeby tu zagladac, nawet jesli to by mialo byc na 10-15 min. ;)

Pozdrawiam.

Tak jak mus to mus...

jacoob 01.04.2003 21:23

Mam nadzieję że to prima aprilis (bo trochę stary bywalec jesteś)

paja 01.04.2003 21:02

echh nie lubię pożegnań :( :( :buu: :'(

jasut 01.04.2003 18:43

Re: PAPA @LL users ;(

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam (po raz ostatni z lacza sztywnego, a modemu niemam).
Jak w temacie troche czasu Tu spedzilem i DUUZZO sie od Was nauczylem (THX) wiec gdy musze odejsc to nalezy sie porzegnac, co robie z wielkim bolem. Zycze wam wszystkim duzo zdrowia, szczescia i wyrozumialosci :P. Coz mozecie teraz zrobic imprezke :jupi: ze w koncu "spadam". Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia.
Narka @ll
Ps. mam nadzieje ze kiedys wroce, a jak to juz nastapi to chce Was widziec w komplecie i pozytywnie do siebie nastawionych 8-). Na koniec dla kazdego :piwo: i :papa:
Pozdrawiam
Ps.2 przedytowalem posta i wywalilo mi zla godzine edycji tak wiec zmiencie juz czas na letni :P

Są przecież kafejki internetowe :blee:

Krzycho83 01.04.2003 18:12

Życzę szybkiego powrotu w nasze grono :)

eloise 01.04.2003 17:29

będziemy pamiętali o Tobie i bardzo tęskinili

sobi1 01.04.2003 17:27

Re: PAPA @LL users ;(

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam (po raz ostatni z lacza sztywnego, a modemu niemam).
Jak w temacie troche czasu Tu spedzilem i DUUZZO sie od Was nauczylem (THX) wiec gdy musze odejsc to nalezy sie porzegnac, co robie z wielkim bolem. Zycze wam wszystkim duzo zdrowia, szczescia i wyrozumialosci :P. Coz mozecie teraz zrobic imprezke :jupi: ze w koncu "spadam". Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia.
Narka @ll
Ps. mam nadzieje ze kiedys wroce, a jak to juz nastapi to chce Was widziec w komplecie i pozytywnie do siebie nastawionych 8-). Na koniec dla kazdego :piwo: i :papa:
Pozdrawiam
Ps.2 przedytowalem posta i wywalilo mi zla godzine edycji tak wiec zmiencie juz czas na letni :P

I to nie ma nic wspolnego z datą 1 kwietnia, czyli
...PRIMA APRYLIS?

Y@nkee_PL 01.04.2003 13:31

jak mus to mus :(
ale obys mial okazje zeby tu zagladac, nawet jesli to by mialo byc na 10-15 min. ;)

Pozdrawiam.

Zeus 01.04.2003 11:18

witam
mieli mi net wylaczyc 1 kwietnia ale wyglada na to ze nie wylaczyli :). (moze pomysleli ze to zart proma-aprilisowy).
Bas nigdzie sie nie przeprowadzam (mieszkam w Łodzi) ale net mam z kablowki (Toya). Troche dlogi ten net jest 122zl/ms i niezabardzo mnie stac. "Paj" jest tanszy ale chca umowe na rok, wiec odpada, jest tez jakas firma w Łodzi (maja siedzibe na piotrkowskej - nazwy nie pamietam) i oni oferuja net za cos okolo 40 zl/ms (128kb) + 15 za adres IP (niobowiazkowe :D) ale w mojej okolicy nie oferuja swoich uslug :buu:. Podobno na czasie ma wejsc na Łódzki rynek jakas duuuzzza firma oferujaca dostep radiowy ale teraz jej nie ma. Tak wiec nie mam zadnego wyboru i musze z Toyi zrezygnowac (tak jak juz wczesniej pisalem 122zl to ZA DROGO). Wiem Bas ze jestes zaznajomiony z rynkiem udostepniania netu w Łodzi wiec jak cos do daj znac o jakiejs firmie na maila z gory THX. A na net z amatorskiej sieci nie ma szans.
Moze mi netu nie wylacza ale i tak w przeciagu 7 dni musze oddac modem ;(
Pozdrawiam w ten piekny i zaklamany dzien :)

Pawel_k 01.04.2003 09:45

jak to mowi cyobrg Arnie "he will be back" :chytry:

zorg 01.04.2003 03:01

chyba do Baghdadu

to by wiele tlumaczylo ^_^

bas 01.04.2003 02:38

A gdzie się przeprowadzasz? Odpowiedź może być na mail'a.

paput2000 31.03.2003 23:44

Nie świruj - wszystkie komputery z dostępem do inernetu w Polsce szlag trafił? Nie wytrzymasz - będziesz musiał tu zajrzeć niedługo.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20.