![]() |
Cytat:
Zegnaj i wracaj jak najszybciej :3msie: Pozdrawiam Smutny Potworny ZbigNieff |
Witam
Robie UP bo temat staje sie "na czasie". Koncze to pisac i ide oddac modem do operatora. Narka All. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Mam nadzieję że to prima aprilis (bo trochę stary bywalec jesteś)
|
echh nie lubię pożegnań :( :( :buu: :'(
|
Re: PAPA @LL users ;(
Cytat:
|
Życzę szybkiego powrotu w nasze grono :)
|
będziemy pamiętali o Tobie i bardzo tęskinili
|
Re: PAPA @LL users ;(
Cytat:
...PRIMA APRYLIS? |
jak mus to mus :(
ale obys mial okazje zeby tu zagladac, nawet jesli to by mialo byc na 10-15 min. ;) Pozdrawiam. |
witam
mieli mi net wylaczyc 1 kwietnia ale wyglada na to ze nie wylaczyli :). (moze pomysleli ze to zart proma-aprilisowy). Bas nigdzie sie nie przeprowadzam (mieszkam w Łodzi) ale net mam z kablowki (Toya). Troche dlogi ten net jest 122zl/ms i niezabardzo mnie stac. "Paj" jest tanszy ale chca umowe na rok, wiec odpada, jest tez jakas firma w Łodzi (maja siedzibe na piotrkowskej - nazwy nie pamietam) i oni oferuja net za cos okolo 40 zl/ms (128kb) + 15 za adres IP (niobowiazkowe :D) ale w mojej okolicy nie oferuja swoich uslug :buu:. Podobno na czasie ma wejsc na Łódzki rynek jakas duuuzzza firma oferujaca dostep radiowy ale teraz jej nie ma. Tak wiec nie mam zadnego wyboru i musze z Toyi zrezygnowac (tak jak juz wczesniej pisalem 122zl to ZA DROGO). Wiem Bas ze jestes zaznajomiony z rynkiem udostepniania netu w Łodzi wiec jak cos do daj znac o jakiejs firmie na maila z gory THX. A na net z amatorskiej sieci nie ma szans. Moze mi netu nie wylacza ale i tak w przeciagu 7 dni musze oddac modem ;( Pozdrawiam w ten piekny i zaklamany dzien :) |
jak to mowi cyobrg Arnie "he will be back" :chytry:
|
chyba do Baghdadu
to by wiele tlumaczylo ^_^
|
A gdzie się przeprowadzasz? Odpowiedź może być na mail'a.
|
Nie świruj - wszystkie komputery z dostępem do inernetu w Polsce szlag trafił? Nie wytrzymasz - będziesz musiał tu zajrzeć niedługo.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |