![]() |
Fajna gierka za Free :)
Ilość załączników: 1
Witam
Podsylam wam fajna gierke freeware. Fajna bo trzeba myslec i to ostro :) Pozdrawiam |
A ja polecam grę sieciową ...
>>>>AMERICAN`S ARMY OPERATIONS<<<<< gorąco polecam...gra typu Operations Flashpoint... można ściągnąć ze stronki: URL http://ftp.freenet.de/pub/4players/h...ArmyOps160.exe Gra jest darmowa ... wystarczy się zarejestrować ...przejść kilka treningów ...i ...może się kiedyś spotkamy...w boju .................Pozdrawiam ;) |
Cytat:
bardzo fajna jak na darmową też polecam ! |
z darmowych gier z wielka przyjemnoscia polecam Liero i LieroPromode -> finski wynalazek - niesamowita gra dla dwoch(dwojga :)) przy JEDNYM komputerze - dynamika i ilosc krwi jak w q3...a bezposredni bliskosc oponenta dodaje grze niezapomnianego klimatu...
american ops - faktycznie dobra gra - silnik pierwszego unreala - wiec troche juz niby stara - ale szybko sie o tym zapomina grajac - taki juz urok dobrych gier... |
Wlasnie sobie sciagnalem ten Chromatron :) Calkiem fajna giera :) A co do American Ops - to ile ta gra zajmuje MB?
|
350mb
|
No to jeszcze da sie przezyc - dzieki za info
|
Fajna Gra
Grałem w gre którą zrobił kolega Nie wiem jak sie nazywała ale wiem że napewno sie czymś sugerował. Chodzi w niej o rozwalenie przeciwnik(A Jakze) Jest plansza, jak w warcabach/h,na niej stawia sie kulki i one po postawieniu odpowiedniej ilosci wybuhają rozprzestrzeniając sie przy tym na sąsiednie pola,wygrywa ten kto zajmie całe pole. Jesli podobna gra istniej ,dajcie znać, najlepiej na jaco_m@wp.pl THX:spoko: :3msie:
|
A Co do Chromatron
Fajna. Ktoś Grał w The Incredible Machine ,jak tak to niech powie czy mam racje że mają coś wspólego.
|
Cytat:
ps. Polecam Little Fighter'a 2. stronka Można grac przez siec nawet w 8 osób :) |
http://www.liero.org.pl/strony/tc_liero.html -> tu znajdziesz kilka DOBRYCH total konwersji Liero
strone prowadzi Biernath John - ktory swojego czasu bywal tu na forum i jest zapalonym graczem Operation Flashpoint :) a ja i tak czekam na Liero 2! ps. gra=rzezna dla kilku osob po necie to Soldat - swietny kod sieciowy, setki serwerow - jatka az milo - gra ejst darmowa i lezy gdzies min na eMule |
Kiedy w przyblizeniu ma wyjsc liero2 ??? Jak juz ktos pisal, gierka jest przednia i bardzo wciaga.
A soldata szybciej niz z mula mozna zdobyc z www.soldat.prv.pl |
Ja tam od Liero wolę Scorch'a!!!
|
Cytat:
Pozdro for ALL! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:06. |