![]() |
powiem tak:
ja mam jeszcze w szufladzie ;) GeForce 256 32 MB DDR Creativa na kościach infineon i jest bardzo szybki jak na tak starą kartę np. na athlonie 1,7 na płycie msi ma ok. 3500 pkt na standardowych ustawieniach ! gf mx 200 to straszny shit co do geforce mx 400 to powiedziałbym że jego prędkość zalezy od producenta i komponentów z których jest zrobiony ... markowe modele są przyzwoite... |
jesli ktos chce mocniejsza karte bez wydania ani gronia
to polecam przerobic ja na Quadro ;) prosty i bezbolesny zabieg bez rozkrecania kompa :) trik ten sprawil ze narazie nie mysle o natychmiastowej zmianie grafy ;p IGI2 wkoncu mi chodzi przyzwoicie :jupi: PS. ja posiadam/posiadalem ;p Gf2MX, ale obecnie dziala jako Quadro2 MXR/EX :cool: |
ja posiadam GF 256 SDR ! :( i wolałbym coś mocniejszego :P
|
Dobre zestawienie (porównanie) kart graficznych jest na www.benchmark.pl 8)
|
Cytat:
Tak ze to co piszesz to herezje a 2 GTS miałem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
256, mx400, mx200 - ten pierwszy to ciagle potezna karta, ten ostatni ledwo sobie radzi z czymkolwiek
dlugo jechalem na mx400 - firmy ELSA - q3 potrafi ciagnac w wymaganych 125fpsach w 1000*700 - trzeba sie bylo nameczyc - ale potrafi to zrobic |
Kiedyś miałem kartę Creative Annihilator GeForce 256 DDR ...
...o wiele lepsza niż jakieś MX . .................;) |
GeFroce 256 DDR jest najszysbzy
mx2 to hała ! |
Re: geforce
Cytat:
Ustawiłes je w kolejnosci od najmniej wydajnego do najbardziej - przynajmniej teoretycznie;) |
geforce
ktory ge force jest najlepszy ktory sredni a ktory najgorszy ??
GeForce 256 GeForce 2 MX 200 GeForce 2 MX 400 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:49. |