![]() |
Ja rowniez sadze ze mlodziezowka gra lepiej niz seniorzy. Im sie chce grac, a starym to juz tylko chodzi o to aby zarobic!
PS: Widzieliscie wczorajszy mecz Polska - San Marino? Niby 5:0 ale mecz byl nudny! Gdyby starzy mieli wiecej zapalu to moze by cos z tego bylo! |
Oglądałem... o wiele ładniejszy mecz...te podania "w tunel" ...ehhh pięknie grają nasi młodsi kadrowicze...;)
|
Ciekawe czy młodzierzówka pokonała by Senorów???
|
moim zdaniem juz teraz ONI powinni grac jako seniorzy nabrali by doświadczenia na przyszłośc bo z tych co teraz "robią" za seniorów to juz nic nie bedzie !!
a meczu swoją drogą niewidziałem :( |
Re: Ogladaliscie mlodziezowke?
Cytat:
|
Witam!
no wlanie ogladalem... bardzo ladny mecz, szkoda tylko, ze SMN takie slabe bylo :( |
Ogladaliscie mlodziezowke?
Co prawda nie ogladalem calego meczu, ale te fragmenty, ktore widzialem, pozwalaja z optymizmem patrzec na przyszlosc naszej pilki. Pomijam nawet wynik, czyli 7:0 dla nas, bo San Marino raczej nie jest druzyna, z ktora zwyciestwo jest powodem do specjalnej dumy, ale ich (Polakow) gra byla naprawde na poziomie. A szosta bramka - od poczatku akcji, poprzez jej rozegranie i strzelenie bramki to klasa sama w sobie, oby tak dalej :spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |