![]() |
Jeszcze raz Teac W-540E !!!!!! jak nie tu to nigdzie
yo
Jak już tu sie nie dowiem to nigdzie....... Mam tego TEACA bios 1.0a co w topicu i nie moge zflaszować firmware:( mam Windowsa XP SP1, prubowałęm wszystkiego, ten cholerny updater nie działa, klikając na niego nie mam podświetlonego przycisku UPDATE, czytałęm w Readme.txt że mogą być problemy pod XP i 2K prawa administracyjne i bla bla, wiec uruchamiam jako admin i dalej dupa, w trybie awaryjnym pisze mi ze nie moze przeprowadzić flaszowania z trybu awaryjnego co dalej ??????? pomóżcie:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: |
może spróbuj w trybie zgodności z win9x?
|
dziwne bo ja robiłem upgrade pod xp pro + sp1 pl z 1.0a do 1.0h i działa ! żadnych komunikatów ???
może faktycznie ten tryb zgodności z 98 ? może jakaś aplikacja działająca w tle przeszkadza ? jakis program do nagrywania / packet cd-writing ... a może masz xp home ? |
nie, mam XP Pro, tryby zgodnosci tez nie działają
|
Cytat:
|
Nie mam pojęcia co się stało.
Może to wina, np. antywirusa, spróbuj go wyłączyć... |
Re: Jeszcze raz Teac W-540E !!!!!! jak nie tu to nigdzie
Cytat:
Mysle ze chodzi ci o CD-ROM a nie jak niektorzy zrozumieli naped RW, mialem dokladnie taki problem ale wlasnie w Win98SE i tez nie wiem dlaczego... ale ze wzgledu na to ze mam 2 systemy na 2 partycjach wlaczylem XP+SP1 i firmware zrobilo sie bez zadnego ale... wiec nie zastanawialem sie czym to moze byc spowodowane!! Ale sam jestem ciekaw czego to moze byc wina??? |
Re: Re: Jeszcze raz Teac W-540E !!!!!! jak nie tu to nigdzie
Cytat:
Przecież wyraźnie jest napisane w topicu: Teac w540e. A to jest nagrywarka. 8) |
Re: Re: Re: Jeszcze raz Teac W-540E !!!!!! jak nie tu to nigdzie
Cytat:
|
to jest spawara ;)
a tak wogole to dalej nic |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:14. |