![]() |
Primaaprilisowy dowcip z "NIE"
Adam Małysz na dopingu.
Może stracić wszystko łącznie z krzyształową kulą. Nawet nie chce mi się gadać o takim poziomie dowcipów. Pozdrawiam |
Re: Primaaprilisowy dowcip z "NIE"
Cytat:
|
Widzisz... niektórzy ludzie mają wręcz kretyńskie poczucie humoru...
"Czemu ziemia nasza nosi takich kretów" -tu cytat :P :P ;) |
Cytat:
No niestety jak wszedzie musi byc zachowana rownowaga - / niestety własnie w tym przypadku / |
jak gazeta się drukuje i sprzedaje to znaczy że ktoś ją kupuje i czyta, a nazywanie kretynem kogoś kto śmieje sie z czegos co nie śmieszy innego to lekka przesada... a w każdym demokratycznym kraju potrzebna jest opozycja i prześmiewcy, jacy by nie byli...
pozdro, Marcin |
Cytat:
ale trzeba przyznac, ze NIE prezentuje czasami bardzo "specyficzny" rodzaj poczucia humoru |
Cytat:
|
Cytat:
|
Żeczywiście nudne i głupie a jak ktoś uwierzy to można zawału dostać :/
|
Moze i dowcip maja wybitnie nie na poziomie ale sama gazeta NIE i jej redakrtor naczelny J. Urban podobaja mi sie bardzo. W sposób prosty i dobitny ukazuja wszelakie bzdury, machlojki ludzi powiazanych ze swiatem polityki i mediów. Robia to bez jakiegokolwiek strachu i powiem wam jeszcze że scena polityczna liczy sie ze zdaniem gazety NIE.
Wiwat Urban:) :) :) |
mnie sie ogolnie tygodnik "NIE" podoba. najlepsze jest to, ze wielu, bardzo wielu uwierzylo w ta historyjke... :D a zagranie z informacja na drugiej stronie, ze to numer primaprilisowy bylo strzalem w dziesiatke... :D
a uczy to jednego: nalezy podchodzic z odpowiednim dystansem do tego, co sie czyta i oglada... :D |
Heh... :) Muszę przyznać że lektura tego teklstu nabiła mi niezłego gwoździa:) Traktowałem to jako primaaprilisowy żart, ale mimo wszystko na początku czułem się dziwnie. W końcu legenda, tyle serc porywała...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |