Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Primaaprilisowy dowcip z "NIE" (https://forum.cdrinfo.pl/f5/primaaprilisowy-dowcip-nie-19316/)

para 02.04.2003 14:26

Primaaprilisowy dowcip z "NIE"

Adam Małysz na dopingu.
Może stracić wszystko łącznie z krzyształową kulą.

Nawet nie chce mi się gadać o takim poziomie dowcipów.

Pozdrawiam

Pawel_k 02.04.2003 14:52

Re: Primaaprilisowy dowcip z "NIE"

Cytat:

para napisa***322;(a)
Adam Małysz na dopingu.
Może stracić wszystko łącznie z krzyształową kulą.

Nawet nie chce mi się gadać o takim poziomie dowcipów.

Pozdrawiam

ciesz sie ze to nie sa "Fakty i mity" bo tam pewnie by powiedzieli ze malysz przewodzi mlodzierzy wszechpolskiej :D ^_^ :D

kraluk 02.04.2003 15:08

Widzisz... niektórzy ludzie mają wręcz kretyńskie poczucie humoru...

"Czemu ziemia nasza nosi takich kretów" -tu cytat :P :P ;)

Laser 02.04.2003 15:16

Cytat:

kraluk napisa***322;(a)

"Czemu ziemia nasza nosi takich kretów" -tu cytat :P :P ;)

Witam !

No niestety jak wszedzie musi byc zachowana rownowaga - / niestety własnie w tym przypadku /

Alinoe 02.04.2003 16:08

jak gazeta się drukuje i sprzedaje to znaczy że ktoś ją kupuje i czyta, a nazywanie kretynem kogoś kto śmieje sie z czegos co nie śmieszy innego to lekka przesada... a w każdym demokratycznym kraju potrzebna jest opozycja i prześmiewcy, jacy by nie byli...

pozdro, Marcin

andrzejj9 02.04.2003 17:37

Cytat:

Alinoe napisa***322;(a)
jak gazeta się drukuje i sprzedaje to znaczy że ktoś ją kupuje i czyta, a nazywanie kretynem kogoś kto śmieje sie z czegos co nie śmieszy innego to lekka przesada... a w każdym demokratycznym kraju potrzebna jest opozycja i prześmiewcy, jacy by nie byli...

pozdro, Marcin

to prawda - troche tolerancji :)

ale trzeba przyznac, ze NIE prezentuje czasami bardzo "specyficzny" rodzaj poczucia humoru

jasut 02.04.2003 20:01

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)

ale trzeba przyznac, ze NIE prezentuje czasami bardzo "specyficzny" rodzaj poczucia humoru

Zdecydowanie nie odpowiada mi ten "specyficzny" rodzaj poczucia humoru.

Zelea 03.04.2003 01:45

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Zdecydowanie nie odpowiada mi ten "specyficzny" rodzaj poczucia humoru.
nie Tobie jednemu ;p

paja 03.04.2003 12:51

Żeczywiście nudne i głupie a jak ktoś uwierzy to można zawału dostać :/

Sorty 03.04.2003 12:59

Moze i dowcip maja wybitnie nie na poziomie ale sama gazeta NIE i jej redakrtor naczelny J. Urban podobaja mi sie bardzo. W sposób prosty i dobitny ukazuja wszelakie bzdury, machlojki ludzi powiazanych ze swiatem polityki i mediów. Robia to bez jakiegokolwiek strachu i powiem wam jeszcze że scena polityczna liczy sie ze zdaniem gazety NIE.

Wiwat Urban:) :) :)

woitas 03.04.2003 13:40

mnie sie ogolnie tygodnik "NIE" podoba. najlepsze jest to, ze wielu, bardzo wielu uwierzylo w ta historyjke... :D a zagranie z informacja na drugiej stronie, ze to numer primaprilisowy bylo strzalem w dziesiatke... :D

a uczy to jednego: nalezy podchodzic z odpowiednim dystansem do tego, co sie czyta i oglada... :D

Nol 06.04.2003 11:03

Heh... :) Muszę przyznać że lektura tego teklstu nabiła mi niezłego gwoździa:) Traktowałem to jako primaaprilisowy żart, ale mimo wszystko na początku czułem się dziwnie. W końcu legenda, tyle serc porywała...

Yarecky 06.04.2003 13:23

Cytat:

Sorty napisa***322;(a)

Wiwat Urban:) :) :)

trochę ci się dziwię; zdaje sie, ze jestes w moim wieku, ale ja w przeciwieństwie do ciebie pamiętam jego "plucie" w telewizji jak był rzecznikiem rządu za komuny...

jasut 10.04.2003 05:17

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)

Ale gdzieś musi być granica tolerancji, bo zaczniemy naśmiewać się z największych świętości.

andrzejj9 10.04.2003 09:43

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Ale gdzieś musi być granica tolerancji, bo zaczniemy naśmiewać się z największych świętości.
zgadzam sie, na pewno istnieje granica, ktorej nie powinno sie przekraczac (z czego Nie rzadko zdaje sobie sprawe), ale tez nie znaczy to, ze zadna krytyka skierowana nawet w kierunku do najwiekszych swietosci nie moze miec miejsca.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32.