![]() |
Niedługo gra bedzie kosztowala 5zl i tez znajda sie pir... ktorzy na niej zarobia. SafeLock nie jest drogi a wrecz tani jak na POLSKA RZECZYWISTOSC pomysl o tym Pozdro ;)
|
Cytat:
a cena przeciez jest realna jak na polski portfel :) |
Trza wspierać polskich, zdolnych programistów i napędzać gospodarke ;)
|
nacuna ...zapomnij o tym !!!
|
Jak macie cracka lub seriala do programu SafeLock to zapodajcie :D
|
Cytat:
Pytam z czystej ciekawości. Bo od czasu do czasu pojawiają sie takowe ale do starszych wersji o które trudno. |
Witam!
kupiles go? heh a nie latwiej bylo poszukac "rodzynka" na necie? ... no chyba, ze na firme kupiles lub w firmie uzytkujesz. |
Jak zabezpieczyc?
Ja polecam Tobie programy dostepne na stronie www.cdrinfo.pl jednak najlepszy (ale niestety platny) jest program Safelock!! Inne (z tych co znam) programy jedynie dobezpieczaja np. blednymi sektorami a safelock tak modyfikuje exe-ka aby ten wlasnie exe-k sprawdzal czy na plycie sa np. bledne sektroy, subkanaly itp. Ja kupilem licencje na ten programi szczeze polecam go!! Zabezpiecza on takze filmy i plyty audio.
|
Cytat:
cos mi sie zdaje, ze zabezpieczenie plyty nic Ci nie da... tutaj trzeba jakiegos programu do zabezpieczania samych plikow... trzeba je zaszyfrowac lub ukryc, bo samo haslo to latwo zlamac. |
Re: Re: jak zabezpieczyc plyte??
Cytat:
|
czemu mi nie wierzysz??? przykro mi sie zrobilo :cool: :P :P
na gieldzie nie stoje, ale musze zabezpieczyc kilka moich dokumentow, a one sa ogolnodostepne i nie chce zeby inni je widzieli |
Re: jak zabezpieczyc plyte??
Cytat:
bo jak powiesz ze piszesz wlasna muze to ci chyba nie uwierze... :D |
Było juz tego wiele na tym forum poszukaj...;)
Albo tutaj poszukaj...: ZABEZPIECZENIA...!!! ........Pozdrawiam ;) |
jak zabezpieczyc plyte??
powiedzcie jak zabezpioeczyc plyte, bo nie chce aby inni ja sobie przegrywali! wiem chamiski jestem :cool:
podajcie ewentualnie jakies programiki i linki do nich, najlepiej jakby byly po polsku |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |