![]() |
Polska - San Marino
Hmm
jak tradycja nakazuje zalożyć TOPIC sportowy :P no wiec wszelkie sugestie co do wyniku, itp po ostatnim meczu z Węgrami, San Marino wydaje sie jedyną drużyną w grupie którą POLSKA jest w stanie pokonać, i tak nie zmaż(rz)ą plamy po meczach z Łotwą i Węgrami. Wiec ja optymistycznie :) a ciekawe co by było jakby Polska przegrała, Janas odejdzie a co dalej ? ? ? |
Bedzie gdzies 3:0 lub 3:1 dla naszych.
|
Cytat:
|
Stawiam 4:0 dla naszych:)
|
Juniorzy wygrali 7:0 ...hmmmm to myślę że Seniorzy wygrają 4:1 ...;)
|
jak przegraja to.... eh, w ogole szkoda mowic.
Ja mam jeszcze dobry humor po wczorajszej grze mlodziezowki i mam tylko nadzieje, ze naszej reprezentacji nie uda mi go zepsuc ;) |
skoro juniorzy 7:0 to pierwsza reprezentacja może wymęczy 1:0 :zeby:
|
polska chyba nie przegrala nigdy z san marino - uwazam ze nasze orly sa w stanie zmienic te statystyke...
dlaczego malysz nie skacze caly rok? czy ja musze znow do listopada czekac zeby zobaczyc polskiego sportowca-profesjonaliste? |
niekoniecznie doi listopada - niedługo sie sezon zaczyna to moze korzeniowski znowu jakis medal zdobedzie :zeby:
|
1-0 dla naszych to maximum co nasi wyciagna.... :blee: remis jest juz bardziej realny :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1:0 !! Kurcze, niezly strzal! :spoko:
|
Cytat:
|
oto co gazeta.pl napisala w relacji na zywo :zeby:
4. min GOOOOOOOOOOOOOOOOOL świetny strzał Szymkowiaka z 25 metrów. Piłka ląduje w górnym rogu bramki San Marino. Odtchnęliśmy z uglą! 3. min Niezłe dośrodkowanie Bukhardta. Bramkarz San Marino wybija piłkę, na którą już czyhał Olisadebe. 1. min Przejęliśmy piłkę, ale nasza akcja skończyła się 16 metrów od bramki gości. 1. min Zaczęli. Od środka goście. Pierwszy sukces. Jest taśma z hymnem San Marino. Tym razem nie będziemy się wstydzić. Przed meczem. Trener Janas stawia na atak. Grają Kuźba, Żurawski i Olisadebe. Grę poprowadzi Marcin Burkhardt, 20-latek z Amiki. Trener Janas: Żurawski zagra nieco cofnięty. Za dwójką Olisadebe - Kuźba. Liczymy także na dobre akcje oskrzydlające ze strony Marcina Zająca i Kamila Kosowskiego. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |