![]() |
Dobra mysz - help
Kto może mi doradzić w zakupie dobrego gryzonia opt. i nie drogiego.
Licze na pomoc. Z góry thx. |
Ilość załączników: 1
Już kiedys tutaj niedawno polecałem takiego oto gryzonia:
|
ja uzywam A4Tech (niestety nie ma na niej zadnego modelu, a pudelka juz nie mam) - 3 przyciski i 2 pokretla. Mam ja juz z trzy lata, a dalem wtedy 55 zlotych wiec niedrogo (nawet jak na wtedy) i jest naprawde rewelacyjna, nawet po tym czasie. Tak wiec nawet jakas tansza myszka tej wlasnie firmy powinna Cie zadowolic. Wiecej pieniedzy wydaj jedynie jesli potrzebujesz np radiowa (choc i one sa juz teraz bardzo niedrogie), albo optyczna (albo dwa w jednym :) ).
|
Cytat:
|
Też od 3 lat używam tego samego A4 tech (www-10) i jestem bardzo zadowolony. Nie wiem ile dzisiaj kosztuje. 8)
|
Cytat:
|
aktualnie używam tej myszy. jestem z niej zadowolony. nie jest to jakis super hiper wypas ale jest wystarczajaca. kupiłem ją w maju za 60zl
http://www.a4tech.com/images/products/WOP-35.jpg wcześniej używałem sprzętu poniżej. też fajna, ale wymiekła. nie wiedziec czemu. możliwe że kabelek ale lutowac to ja nie umiem wiec nie potwiedzilem tego czy to wina kabelka. kolega mial identyczny problem i wystarczylo skrocic kabel o kilka centymetrow [zalamanie kabla wchodzacego w obudowe myszy] i wszystko dziala. http://www.a4tech.com/images/products/www-11.jpg co ciekawe obydwie myszy oceniam conajmniej poprawnie albo wrecz polecam. jako nałogowy doniedawna gracz w sapera nie rzucam słów na wiatr. mało ktore mysyz przeżyly tyle kliknięć co moje. w starej www-11 aż sie system klikania wyrobił, co stwierdziłem po otwarciu jej. ale to nie to spowodowało jej awarię. kupilem ja razem z kompem za 40zl w listopadzie 2000 przy najbliższej "modernizacji" kompa [wymianie] chyba zafunduje sobie coś z nowosci logitecha. na mx700 moze mi bedzie szkoda kasy, a mx500 to kto wie. alenajpierw bede sie musial nimi pobawic. zobaczyc jak to jest w koncu to bardzo powazne pieniadze jak za mysz. |
przemas - jak ty masz taka rakiete - to wracaj grac w q3 - ale JUZ!
|
na czas postu odpuściłem sobie wszelkie gry na czele z q3 [sorry sid, sorry majonez] i saperem. co bedzie po swietach nie wiem, grunt ze bez gier idzie wytrzymac i ma sie wiecej wolnego czasu. na razie na jedyna gre na ktora sobie pozwalam to gra w kości z rodzicami, ale to jak w domu jestem i dostepu do kompa nie mam :)
|
ja miałem dwa lata ponad LOGITECH PILOT PLUS USB byla do sprzedania niedawno teraz jej brat używa
a sam mam SAMSUNG WHEEL MOUSE z MEDIA MARKT za 16zl :P pełny wypas heheheh |
Cytat:
Dla mnie rowniez ideal :) (no moze poza momentami, kiedy musze ja troche przeczyscic, wtedy mysle, ze myszka optyczna bylaby nie do pogardzenia - ale ta jest tak fajna, ze na razie przy niej zostaje :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Intelli Mouse Explorer 3.0 :) - Super mysz i do tego no1. by Toms Hardware i Benchmark.pl :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |