![]() |
"...gdy siedze sobie w kiblu..."
Jak Off Topic to do konca, siedze se teraz w pracy (nie na kibelku) i przypomniala mi sie piosenka zespolu The Bill - Kibel, kto nie zna to poczatek ma w topic-u. Wiecie co wymyslilem, "zabawe" ktorej tu jeszcze nie widzialem, a mianowicie - rymowanki - zadanie polega na dorzuceniu swojego wersu do poprzedniego. Jezeli uwazacie ten temat za idiotyczny badz z jakiegos powodu nie pasujacy do forum to piszcie - usune go :)
...pozdr... lecimy: "...Gdy siedze sobiw w kiblu, spuszczone gacie mam... |
Re: "...gdy siedze sobie w kiblu..."
Cytat:
|
Re: Re: "...gdy siedze sobie w kiblu..."
Cytat:
...pozdr... |
Cytat:
nigdy nie zdradze Wam... |
Spoko, musze troche pomyslec i zlapac wene... hehe
|
Cytat:
Pozdra! |
Cytat:
|
a niech czyta - teraz siedzi zamkniety gdzies w stodole i jest zajety ciezka praca pozera :)
jesli posty zaczna zawierac obscene - topic poleci - ale do tej pory - niech chlopaki sie rozwijaja :) |
kiedys na forum sportowym gazeta.pl był odjechany na maxa topic napisany systemem, który zaproponował kowalik. rzecz dotyczyła macieja zielinskiego i igora griszczuka przede wszystkim. do dzis sie zastanawiam dlaczego moderatorzy jesli tam takowi są nie usunęli tego topic'u.
|
Re: Re: "...gdy siedze sobie w kiblu..."
Cytat:
|
Ale miało być dokończenie o tym kibelku a nie o inteligencii
ekchm "Gdy siedzę sobie na kiblu spuszczone gacie mam" ...nic więcej nie robię tylko s*am s*am s*am a wszystko w d*pie mam a raczej nie mam bo s*am s*am s*am a na koniec sie podcieram bo brudną d*pe mam gdy s*am s*am s*am... He he ale poezja trochę niesmaczne :blee: ale cóż |
Witam !
To ludzka rzecz sie wysrać:blee: 8) "Idź do klopa byle jakiego, nie dbaj o karnet nie dbaj o papier Gdy sciskasz w ręku listek zielony srasz I patrzysz jak wszystko zostaje w ... tyle ?? /" ;) Narazie sie rozkrecam i wychodza bzdury - ale pomysliy8) |
Cytat:
|
oto ten niefortunny topic
|
Często biorę ze sobą zeszyt np. od elektry i się uczę. Co wejdzie górą zaraz wychodzi dołem;) Więc to nie jest zbyt skuteczny sposób nauki.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:23. |