![]() |
Wisnieski gra rocka :D
...wlasnie ogladam Jestem jaki jestem...
...i o malo nie spadlem z fotela... ...Wisnieski powiedzial ze jego koncerty sa koncertami rock-owymi... ...HAHAHAHAHAHA!!!!!.... ....:jupi: ^_^ :P ;) ... |
hmmm... a on wie co to jest ROCK??? Bo co to jest ROK to chyba wie!
|
Echhh Wi¶niewski chce się chwytać sławy bo wie że j± traci .....
....I STRACI Jˇ !!! |
YOOOO dla WI¦NIEWSKIEGO !!
ON JEST COOOOOLLL !!! ON JEST SPOKO !!! |
Re: Wisnieski gra rocka :D
Cytat:
Jak mowilem - zakolczykowany narkoman z kryminalna przeszloscia spiewajacy belkot na poziomie disco-polo teraz jeszcze urosnie do rangi rock-man'a... kiedy ta farsa sie skonczy? |
Witam !
Pisałem to raz i widze ze musze jeszcze raz. ŁÓD¬ PRZEPRASZA ZA ICH TROJE - a w szczególnosci za tfu tfu nijakiego Michała W. ROKa gra ?? - chyba sie z powolaniem minal ...:blee: :blee: |
Cytat:
|
Powiem krotko...
MICHAŁ WI¦NIEWSKI Król Polskiego Rocka! Kochamy Cie i prosimy o jeszcze! Slyszalem tez, ze Wisniewski odkryl w sobie ostatnio zdolnosci do komponowania muzyki elektronicznej, otrzymal propozycje wspolnego koncertu z M.Oldfieldem ale powiedzial ze musi to jeszcze przemyslec ;-) Co za cholerny bufon. Ile trzeba wciagnac zeby takie glupoty publicznie opowiadac? I dlaczego nikt tego nie wycial? :-) |
KEINE GRENZEN
:) :) :) :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
Wisniewski na wisnie :D |
Re: Re: Wisnieski gra rocka :D
Cytat:
...ty !! :P goscioo :P ... ...nie lap mnie za sloofka, ogladalem bo moja Pani ogladala... ...pozdr... |
Cytat:
No commenet......... :blee: :blee: |
Ja dla Wisniewskiego stracilem ostatnie resztki szacunku(tak tak, szacunku, nie lubilem go ale to tez czlowiek...chyba..^_^) po tym jak zbluzgal swoja zone na oczach ilus tam milionow telewidzow.
Dla mnie jego temat jest zamkniety. |
Ja już sam nie wiem co s±dzić o czerwonym...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |