![]() |
alcohol contra nero
mam problem wspolistnienia alcoholu (1.4. bodajze 221) i nero (5.5.cos.tam). po zainstalowaniu obu dochodzi do bojki w module VXD przy probie wlaczenia nero - niebieski ekran i aplikacja zostanie zamknieta, nie da sie nero wlaczyc do poki alcoholu nie odinstaluje..
gdzies na jakims forum o tym czytalem, ale nie pamietam ani na ktorym ( moze na tym?;) moze na jakims zagranicznym?:)) ani tytulu artykulu, wiec jestem w kropce.. jesli ktos by znal recepte , albo link, to bym prosil... dzieki |
Re: alcohol contra nero
Cytat:
|
a ja mam oba programy nawet kiedys miałem z 8 wirtualnych napędów w alcoholu i z 8 w demon tools i nero odpalał sie bez problemu
|
Re: alcohol contra nero
Cytat:
To wprawdzie Windowsy Me i to moze miec jakies znaczenie, ale slyszalem tez gdzies, ze wysoce wskazane jest wylaczenie automatycznego uruchamiania plytki po wlozeniu do napedu. To pozwala uniknac wielu konfliktow. A mialem cos podobnego chyba jak zainstalowalem Nero i Easy CD Creatora... Pozdro, WalDo |
Ilość załączników: 1
... było u koleżanki identycznie pod win98, pomogło przestawienie w opcjach Alkohola jak na rysunku
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:44. |