![]() |
siedząc na klopie ;P
KOWALIK podsunął mi pomysł na tę ankietę ;P
|
jestem szybki i konkretny
choc mam w klopiku radyjko i czasem siedze tam sluchajac tego co akurat leci :) |
a ja siedze rozmyślam :idea: :kasa: :czas:
|
Ogólnie czytam prase:)
|
rozmyslam,nawet zdarza mi sie patrzec na proszki i czytac albo dezodoranty itp. ale najwiecej czytam gazetki (wyborcza,chip-od czasu do czasu, albo ucze sie na kartk)
|
...zaznaczylem tak jak jest w 95% - "zalatwiam sprawe szybko"...
...ale nie wiem czy to jest w meskiej naturze czy tylko w mojej rodzinie... ...jak trapi mnie jakis problem to NAJLEPSZE rozwiazania przychodza... ...mi do glowy w SWIATYNI DUMANIA... ...pozdr... |
zazwyczaj czytam, czasami slucam radia (maly zonk jest z tym bo radio jest oddalone o 10m od oazy spokoju), zadko kiedy zalatwiam sprawe szybko :P
|
Oczywiście czytam prasę.
Ta piękna tradycja jest przekazywana w naszej rodzinie z dziada,pradziada. Tak robił mój dziadek i ojciec. Tak robię też ja i mój 8-letni synek. Podobne zwyczaje panują u mojego brata. Prawdziwa kupa może być wydana na świat tylko w odpowiednich warunkach.Czyli: cisza ,spokój ,gazeta. Proces ten stymuluje układ krążenia,a także ma zbawienny wpływ na układ nerwowy. Bardzo cierpię gdy muszę korzystać z nie swojego kibla(np. w pracy). Wzrasta wtedy bardzo ryzyko pojawienia się wrzodów na żołądku. Pozdrawiam. oldgringo |
Ja tam rozmyslam... zeby to sie skonczylo :) :D:D:D:D i co zaraz po tym bede robil!!
|
trzeba zalatwic szybko sprawe; nie ma co rozmyslac jak taki zapachy sie roznosza :D
|
nie ma co sie oszukiwac
tak jak szybko wchodze do kibelka, tak szybko staram sie wyjsc :P czasem moze jakies mysli przebiegna mi po glowie podczas dluzszego nie planowanego pobytu na tronie, ale zazwyczaj nie jest to nic waznego i zapominam o tym jak juz zostawie sprawy za soba - te mniejsze i te wieksze :blee: :D :D PS. wkoncu 1000 :kasa: http://board.iexbeta.com/ibf10/html/...ons/banana.gif :jupi: http://board.iexbeta.com/ibf10/html/...ons/banana.gif |
Cytat:
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
widze ze i ty blisko punktu K :D :D |
a ja czytam prase czasem :) zaleznie od tego czy mam czas czy nie :) hehe ^_^
|
Ja tam robię wszystko oprócz załatwiania szybko sprawy !!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:32. |