![]() |
Cytat:
Qrde szok... jak trzeba to nigdy nie ma... |
|
No to niestety nie znam innej takiej strony. A może spróbuj tam na forum w dziale CD-ROM zapytać o ten BIOS - może ktoś będzie coś wiedział? Tam bywają ludzie z całego świata.
|
Cytat:
|
Spróbuj może http://forum.firmware-flash.com/dl_all.php
|
Kiedys widzialem w sieci taka strone z biosami do napedow CD-R/W/DVD
i teraz jak jest potrzebna to nie moge jej znajsc... Pamietam ze byly tam napedy od A-Z... Moze komus z Was sie przypomni adres... Ja tylko pamietam ze miala rozowe tlo i napisy byly na bialo po kliknieciu na niebiesko ;p |
Wydaje mi się, że Acer i A-open mają ze sobą coś wspólnego - czy A-open to nie wydzielona parę lat temu część Acer'a, zajmująca się produkcją podzespołów? Ostatnio, zdaje się, przemianowana na Benq? W każdym razie urządzenia mogą mieć ze sobą wiele wspólnego.
|
Cytat:
Mowiesz ze to ACER - odpada.. Jak bedziesz mial A-Open to tak... nie chce go zwalic calkowicie... |
Cytat:
Moge go odebrac od kolegi jakos w przyszlym tygodniu i wyciagnac bios - reflektujesz na takie eksperymenty, czy dać spokój? :) Co to znaczy AKU? Kilka razy to widziałem, wie ktoś? |
To jak pomoze mi ktos z tym BIOS`em???
|
Raczej nie jest to wina ceny bo koles poprostu nie wiedzial co
sprzedaje... a po 2 juz raz mialem taka sytuacje z CD-ROM`em Sony i zmiana BIOS`u pomogla i to znacznie!! Tak wiec czy ktokolwiek wie gdzie go znajde??? |
To raczej nie jest wina Biosu ale tych 15zł które za niego dałeś ^_^
Prawdopodobnie poprostu jest "lekko" uszkodzony. No ale zawsze można próbować! Czasem cuda się zdarzają! |
Szukam BIOS`u do CD-ROM`a :) ale nie ma nigdzie :(
Szukam BIOS`u do napedu A-Open 48x - AKU48K (taki chyba jest model,
nie pamietam dokladnie...) jesli kto kolwiek moglby mi z Was pomoc byl bym wdzieczny!! P.S. Kupilem go za 15zl na gieldzie, normlanie CD czyta ale cos tam slabo niektorymi kreci, niektorych wogole nie rozpoznaje, tak wiec wydaje mi sie ze to wina BIOS`u... Pozdrawiam Cfany :) ------>> Potworny ZbigNieff ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:26. |